Restaurang i Sundsvall

location Sundsvall - Västernorrland

Din intresseanmälan har skickats

Mat & dryck

Omsättning

9,5 Mkr

Beskrivning av Restaurang i Sundsvall

Fin möjlighet att förvärva en restaurang med bästa läge i centrala Sundsvall.

Sundsvall centrum sjuder av liv året om. I närområdet finns populära hotell och restauranger med kompletterande utbudet. Ett stort dragplåster, vid sidan av den är Sundsvalls anrikaste hotell med många årliga besökare. Något som starkt bidragit till att Sundsvalls stenstad sedan många år tillbaka blivit en riktig turistmagnet, som bidrar årligen att lyfta restauranglivet och hotell i staden under sommaren.
Restaurangen är på totalt ca 392 kvm, och hyran uppgår till 54448kr/mån ex.moms. en källarlokal som håller på och renoveras på ca 300 kvm, hyran uppgår till 20488kr/mån ex.moms och med rätt person finns potential att utveckla verksamheten och på så sätt öka omsättningen på den stora ytan som är tom idag. ex: pub, spel, nattklubb. Totala hyran är på 76591kr exklusiv moms.
Utöver detta finns det uteservering utanför restaurangen 120 kvm.

Restaurangen är totalrenoverad 2011 inklusive värme, vatten, soppor, fastighetsskatt och 1 parkeringsplats.
Det finns även kontor på ca: 50 kvm hyra 1655 kr ex. moms som kan användas med 2 rum, toa och kan användas som övernattningslägenhet.

Lokalen är skräddarsydd för såväl lunchservering som á la carterestaurang kvällstid. Före pandemin serverades drygt 180 luncher per dag och luncherna står för ca 40% av omsättningen som de senaste åren uppgått till ca 9,5 mkr.

Till verksamheten hör inventarier och maskiner till ett beräknat marknadsvärde om ca 2 mkr. Maskinparken är mycket modern och möjliggör tex förberedelser och preparering av maträtter Maten lagas i huvudsak på gasolspis med egen gasolanläggning vid lokalen.
Försäljningen är planerad så snabbt som möjligt.

Endast seriösa svar besvaras.
Pris: Enligt överenskommelse.

KP

Karl Persson

HEC Mäkleri

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  KP

  Karl Persson

  Fråga Mäklaren

   KP

   Karl Persson

   HEC Mäkleri