Restaurang i Linné oms 5 MSEK (ID: 1461)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Omsättning

5 Mkr

Prisidé

2,5 Mkr

Resultat

Vinst

Hyra

15890 kr/mån

Platser inomhus

60 st

Platser utomhus

50 st

Spriträttigheter

Ja

Beskrivning av Restaurang i Linné oms 5 MSEK (ID: 1461)

En mycket fin, välskött restaurang på fantastiskt hörnläge i Linnéstaden finns nu till förmedling. Restaurangen har ett gott rykte och en lyxig atmosfär då man lagt stor vikt på råvaror och koncept. Hög mysfaktor ger bra kundunderlag i områdets många boenden och andra besökare på grund av läget på en populär men lugn gata. Vidare har stället mycket gott rykte, med höga poäng på The Fork och många återkommande kunder. Inne hittar man 60 sittplatser och uteservering på 50 platser. Köket är fullutrustat med bra restaurangventilation och fettavskiljare.

Stadsgas levereras in i lokalen vilket ger en bra kostnadsstruktur med tanke på dagens elpriser. Förråd ingår i hyran. Lokalen är godkänd av berörda myndigheter miljö och hälsa, brandtillsyn och alkohol.

Restaurang har öppet bara på kvällar och helger då möjligheten att öka omsättningen finns med lunch och längre öppettider. Restaurangen har vidare haft en god omsättning ca 5 miljoner men ägarna väljer nu att gå vidare till andra utmaningar.
Månadsavgift 15 890 kr.

Pris 2 500 000 kr/högstbjudande.

För mer information och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer