Produktspecialist inom rostfritt

location Halland

Din intresseanmälan har skickats

Grossist & partihandelHandel

Grundat

1994

Omsättning

10-20 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

5-10 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Produktspecialist inom rostfritt

Etablerad och lönsam verksamhet med fokus på rostfria produkter.

Det aktuella företaget är specialiserat på rostfri infästning och andra produkter som passar marina och andra krävande utemiljöer.

Försäljningen sker främst till detaljfackhandel inom järn, byggvaror och båttillbehör samt till industrikunder som tex båtbyggare och tillverkande industri med krav på järnvaror som tål stora påfrestningar. Man säljer även vissa produkter direkt till konsument där en betydande andel sker via bolagets egen webbutik.

Verksamheten leds och drivs med engagemang hos både ägare och personal. Samtliga anställda jobbar nära den dagliga produktionen. Flödet i produktionen är flexibelt och man löser det mesta för kunden. En stor del av lagerorderna utlevereras samma eller nästföljande dag.

Bolaget har en omsättning på 15-20 Mkr, stabil ekonomi och levererar en bra lönsamhet. Nuvarande ägare, som säljer av åldersskäl, ser tillväxtmöjligheter och söker en köpare som kan utveckla företaget vidare till nästa nivå.

Försäljningen är planerad som en aktieöverlåtelse. Den delägare som arbetar aktivt i bolaget stannar gärna kvar i verksamheten en tid för att säkerställa ett bra övertagande.

Ytterligare information och prospekt lämnas efter undertecknande av sekretessförbindelse. Ladda ner den direkt i denna annons under “Dokument” eller kontakta ansvarig mäklare.

Begärt pris: Kontakta företagsmäklare för mer information.

Patrik Alvhage

Länia i Halland

Telefon: Visa nummer

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Patrik Alvhage

  Fråga Mäklaren

   Patrik Alvhage

   Länia i Halland

   Telefon: Visa nummer