Populär restaurang på västkusten oms 3,8 MSEK (ID: 1413)

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Omsättning

3,8 Mkr

Anställda

2 st

Prisidé

3 Mkr

Resultat

Vinst

Area

143 m2

Hyra

21000 kr/mån

Platser inomhus

40 st

Platser utomhus

36 st

Spriträttigheter

Ja

Öppettider

17-23

Beskrivning av Populär restaurang på västkusten oms 3,8 MSEK (ID: 1413)

En populär och väletablerad restaurang belägen på ort på västkusten. Strategiskt placerad med centralt läge i ett mycket köpstarkt område med bra genomströmning. Gott om turister på sommaren. Konceptet är italiensk mat. Restaurangen är mycket populär och med bra rykte. Bra omsättning trots korta öppettider. I dagsläget har man endast öppet tisdag till lördag, kvällar. Men man kan enkelt utöka med lunch med mera om man vill för att öka omsättningen ytterligare.

Ytan är ca 143 kvm, lokalerna är mycket fräscha och välplanerade. Hyran är ca 21 000 kr exkl. moms per månad. Det finns 40 sittplatser inne och 36 platser ute. Lokalen är väl påkostad och renoverad. Samtliga inventarier är i mycket gott skick. Fettavskiljare som uppfyller samtliga krav från miljö & hälsovårdsnämnden finns. Man har även serveringstillstånd.

Stadigt ökande omsättning, 2021 var omsättningen cirka 3,8 MSEK. Omsättningen har ökat trots pandemin, 2019 var den 2,4 MSEK.

Öppettider: tis-lör 17–23.

Pris: 3 000 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer