Pizzeria/hamburgerbar i skärgården oms 3,7 MSEK (ID: 1456)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Omsättning

3,7 Mkr

Prisidé

3 Mkr

Resultat

Vinst

Area

250 m2

Hyra

20000 kr/mån

Platser inomhus

50 st

Platser utomhus

200 st

Beskrivning av Pizzeria/hamburgerbar i skärgården oms 3,7 MSEK (ID: 1456)

Restaurang med toppläge vid havet, mitt i Göteborgs skärgård finns nu till salu. Ytan är ca 250 kvm och antalet sittplatser är 50 inomhus (finns dock tillstånd för 150) och 200 utomhus. Hyran är 20 000 kr exkl. moms per månad.

Restaurangen är mycket populär och välbesökt hela sommarhalvåret men man har även öppet på vintern. Låg konkurrens då man är i princip ensam på ön. Öppettiderna är sön-tor 11–19, fre-lör 11–20. På sommaren kan man ha öppet från kl 11 alla dagar och det finns tillstånd att ha öppet till 01. Omsättningen 2021 var 3,7 MSEK exkl. moms. Observera att verksamheten saknar alkoholtillstånd, vid anskaffande av alkoholtillstånd kan omsättningen öka till minst 6 MSEK. Man kan också öka omsättningen med utökade öppettider på vintern.

Det finns en mycket stor potential för en driftig och kunnig krögare som vill driva restaurangen under hela året. Observera att verksamheten just nu är stängd för vintern.

Begärt pris: 3 000 000 kr. Inkråmsöverlåtelse.

Adress och övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer