Ottsjö Fjällhotell i södra Årefjällen

location Åre - Jämtland

Din intresseanmälan har skickats

Skid- & fjällanläggningHotell & turistnäring

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

5-10 Mkr

Resultat

Vinst

Antal rum

17 st

Konferensverksamhet

Ja

Restaurang

Ja

Area

4678 m2

Beskrivning av Ottsjö Fjällhotell i södra Årefjällen

Nu finns möjlighet att förvärva ett fjällhotell och konferensanläggning beläget 550 m.ö.h. i den Jämtländska fjällbyn Ottsjö i södra Årefjällen. Med anor från vikingatiden ligger byn och hotellet beläget på en sydsluttning ned mot den fiskrika Ottsjön med en bedårande vacker vy över Anaris-, Lunndörrs- och Trondfjällen.

Ottsjö är byn där både Fjällmaraton och Årefjällsloppet går rakt igenom byn. Ottsjö Fjällhotell är beläget 3 mil söder om Åre, 1 mil från utförsåkningen i Trillevallen och avstånd till närmsta flygplatser är: 9 mil till Östersund och 16 mil till Trondheim.

Fastigheten består av en tomt på ca 4500 m2. Huvudbyggnaden rymmer en restaurang med sittplatser för ca 60 matgäster. Altan i söderläge. Biblioteksrum med öppen spis. Ljust konferensrummen i källaren, fräscht och luftigt. Det ger plats för ca 60 personer i biosittning och ca 40 personer i skolsittning. Även små grupprum finns att tillgå. I huvudbyggnaden finns det 6 rum med totalt 12 bäddar.

Den intilliggande byggnaden ”Ripan” har 5 st. 2-bäddsrum med våningssäng samt 3 enkelrum. Varje rum med egen dusch/wc. ”Ripan” är utrustat med eget kök, matplats samt TV/sällskapsrum. Här kan ett kompisgäng bo och sköta sig själva.

I den timrade stockstugan finns det 3 rum med totalt 10 bäddar. Fin bastu i källaren.

Anläggningen är fräsch eftersom ägaren löpande har underhållit byggnader och mark.

Barmarkssäsongen är den största med gäster som vandrar, fiskar, plockar svamp och bär mm. Vintertid är det mest skoter- och längdskidåkningsgäster. Konferenser arrangeras året runt.

Priser på fastigheter i området är stigande som i resten av Åre trakten.

Transaktionen sker genom bolagsöverlåtelse.

Säljarna vill inte bli kontaktad direkt utan all visning och info går via mäklaren. Vänligen respektera detta!

Vi tillämpar konfidentiell hantering vid denna försäljning vilket innebär att intressenter får skriva på en sekretessförbindelse för att få ta del av den fulla objektbeskrivningen. Vänligen använd PDF-filen som finns tillgänglig på denna sida under rubriken “Dokument”.

Calle Roos

Länia Företagsförmedling, Västernorrland & Jämtland

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Calle Roos

  Fråga Mäklaren

   Calle Roos

   Länia Företagsförmedling, Västernorrland & Jämtland

   Telefon: Visa nummer