Obj. nr. EH-5010 Till salu: E-handel med barnprodukter!

location Malmö - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

25 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Obj. nr. EH-5010 Till salu: E-handel med barnprodukter!

En växande online leksaksbutik med en stark nisch inom licenserade leksaker från kända varumärken som Disney, Marvel, Nickelodeon och flera andra. Butiken är etablerad i hela Norden, men fokus ligger på den svenska marknaden som står för ca 70 % av försäljningen. Sedan lanseringen online har företaget visat tydlig tillväxt och utvecklingspotential.

Butiken säljer inte bara via egen hemsida utan även på välkända marknadsplatser som CDON och Fyndiq, med planer för lansering på Amazon och Fruugo. Företaget har även en liten 3PL-verksamhet där man agerar mellanhand för andra mindre e-handlare, det finns stor potential att fortsätta utveckla den verksamheten.

Företaget har en gedigen och upparbetad leverantörslista med leverantörer i Sverige, Europa och en liten del Kina. Produktutbudet består av barn- och babyleksaker samt barnkläder med fokus på licenserade produkter, men det finns även en del högmarginalprodukter som inte är licenserade som också säljs.

Lagret finns i Malmö, 1000 kvm med kallhyra på 55.000 kr/mån.

Marknadsföringen sker främst via Google Ads, Facebook och e-post. Dessa är de största kanalerna, men det annonseras även via affiliates. Under högsäsongen (Q4) annonseras det via TikTok, Snapchat, Criteo (display ads) och sms. Det finns ca 120.000 e-mails och 40.000 sms nummer. Ganska mycket data insamlad i Google analytics, Google ads och Meta för marknadsföring mot både kall och varm trafik. Samtliga pixlar och spårning är på plats för att fortsätta eller utveckla befintliga kanaler.

Företaget har en stark kundbas med ca 35 % återkommande kunder. Plattformen idag är Wikinggruppen.
OBS! Överlåtelsen avser en inkråmsöverlåtelse.

FAKTA
Objekt.nr: EH-5010
Bransch: E-handel
Namn: Ring för info!
Ort: Malmö. Flyttbar!
Omsättning: ca 25 miljoner
Resultat: Ring för info!
Hyra: 55 000 kr/mån kallhyra
Begärt pris: 1 000 000 Sek / alla bud beaktas

All kontakt sker med ansvarig företagsmäklare:
Paulina Holmgren

Old Brokers

Old Brokers

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Old Brokers

   Old Brokers

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer