Nischad verksamhet inom klädförsäljning (ID: 1403)

location Eskilstuna - Södermanland

Din intresseanmälan har skickats

Handel

Omsättning

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Nischad verksamhet inom klädförsäljning (ID: 1403)

Försäljning inom konfektion med stor potential som funnits sedan 2012 är nu till salu. Säljes på grund av ålder. Konceptet är mobil försäljning, riktat till äldre kunder där försäljningen sker på plats hos kunderna, på boenden och träffpunkter. Plaggen transporteras med bil och man gör försäljningen på plats två gånger per år, en gång på våren och en gång på hösten. Man har många fasta kunder och återkommande ställen som man åker till.

Inköpen görs på Modemässan i Stockholm, men det finns också möjlighet att köpa in kompletteringar från respektive märkes webbshop under säsong. Man säljer bland annat från Brandtex och Jacett (dam) och Kartner och Nh Industri (herr). Verksamheten är lättskött och kräver endast utrymme för lager av varorna under säsong. Mycket flexibla arbetstider då man själv kan bestämma när och hur ofta kundbesöken skall ske.

Stor möjlighet att utveckla verksamheten finns också, nuvarande ägaren har valt att endast koncentrera sig på boenden men det finns stor efterfrågan från föreningar etcetera. Man kan också utveckla verksamheten genom att börja med online-försäljning och satsa mer på marknadsföring. Förutom väl inarbetat namn och fordon för transport får köparen också ett stort antal kontakter med leverantörer och kunder.

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

KONTAKT
För mer information och visning vänligen kontakta oss via Formuläret. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer