Möllebacken Restaurang & Café

location Helsingborg - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

CaféMat & dryck

Grundat

1912

Omsättning

0-2 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

2-5 Mkr

Hyra

4000 kr/mån

Platser inomhus

80 st

Platser utomhus

150 st

Öppettider

11-16

Beskrivning av Möllebacken Restaurang & Café

Möllebacken Restaurang & Café (gamla Våffelbruket) är en oas mitt i centrala Helsingborg, med en mäktig utsikt över Helsingborg, Öresund och Helsingör/Danmark. Här har det serverars våfflor sen 1912 i byggnader som är ca 300 år gamla. Mycket historia och lång tradition!

Möllebacken har gjort en fantastisk resa de senaste tre åren. Väldigt många människor känner till Möllebacken!

På Möllebacken är det populärt med bröllop, studentfester, minnestunder, födelsedagar, konferens etc. Per idag serveras det framför allt våfflor i många olika varianter, men också pajer, sallader, glass etc.

Nu finns chansen att ta det vidare, att ta ett nästa steg i utvecklingen. Konceptet är helt klart, målgruppen är stor, varumärket är väldigt starkt. Vi har valt att fokusera på lokala råvaror och produkter i vårt sortiment, så som Zoegas, Ramlösa, Kullamust, Engelholmsglass etc. Det finns möjlighet att få alla recept och hjälp i uppstartsfas. Köket är relativt stort, men vi har ett beviljat bygglovstillstånd för att bygga ut köket till nästan det dubbla.

För mer info besök: www.mollebacken.com
@mollebacken1912 (på Instagram)
På Facebook

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Fråga Mäklaren