Modern Salladsbar i Uppsala

location Uppsala - Uppsala

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Omsättning

2-5 Mkr

Beskrivning av Modern Salladsbar i Uppsala

Ny fräsch Salladsbar belägen i ett hörnläge i Rosendal. En Salladsbar i linje med hållbarhet och hälsa. Vi finns i Rosendal Uppsala. Menyn består av gröna, färska och näringsrika sallader, toast samt soppor med kreativa smaker.
Om man vill så kan man ändra inriktningen som ett Café och salladsbar ihop. Det finns många boende i det vackra välplanerade kvarteret samt att idrottsföreningar har etablerat sig omkring området.
Verksamheten startade i september 2021. På grund av pandemin valde man att ha det stängt flera dagar i veckan. Nu har man kommit i gång och har fått höga betyg och fina rekommendation på de flesta medier. Baren har även fått öl- och vinrättigheter.
Det är en fin och påkostad inredning. Det finns ett leasingslån i Bolaget om ca. 600 Tkr som köparen har möjlighet att ta över.
Det finns 16 sittplatser inomhus och ca. 24 på uteserveringen.
Månadshyra. 12 450 kronor
Ägarna har även andra restaurangverksamheter i Uppsala och känner att inte finns tid att fortsätta utveckla Baren. Således har de bestämt sig att sälja pga. tidsbrist för ett bra pris om ca. 1,5 mkr för Bolaget.
Det finns stor potential att utveckla vidare med cateringverksamhet.
För ytterligare information, vänligen ta kontakt med oss.

E

Eureca Förmedling

Eureca Förmedling

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  E

  Eureca Förmedling

  Fråga Mäklaren

   E

   Eureca Förmedling

   Eureca Förmedling

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer