Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Mekanisk Verkstad i Edsbro

 • Mekanisk verkstadTillverkning
 • Plats: Norrtälje - Stockholm
 • Omsättning: 10-20 Mkr
 • Anställda: 5 st
 • Resultat: Vinst

Beskrivning av Mekanisk Verkstad i Edsbro

Lönsam och väletablerad mekanisk verkstad med gott renommé. Verksamheten har bedrivits sedan 1950-talet inom nuvarande ägarfamilj, 2 generationer. Bolaget till försäljning startades 2012, dotterbolag. Företaget bedriver flera olika verksamheter, hydraulik bestående av service, tillverkning, försäljning, och montering av olika byggnationer. Kundanpassning av entreprenadmaskiner. Service och försäljning av skogs- och styckegodskranar Hiab / Loglift. Tillverkning av olika maskindelar. Reparationsarbeten av både maskiner och tillbehör.

Orderingången har ett naturligt inflöde, kundbasen finns inom närområdet men även i hela Sverige. Konkurrens från liknande verkstäder inom området saknas. Möjlighet att skala upp verksamheten är inga problem då efterfrågan på arbeten är stor.

Tillgångar

Maskinpark som är ändamålsenlig för verksamheten, som idag bedrivs i hyrda lokaler ägda av ett systerbolag som även det är till försäljning. Taxeringsvärde 4 miljoner för byggnader och mark. Fastighet 14 623 kvm, som består av verkstadslokal 1 237 kvm, kontor 169 kvm, förråd 150 kvm, kallförråd 240 kvm, skärmtak 375 kvm, panncentral för fliseldning.

Ekonomisk utveckling

Bolaget har en väldigt stabil affärsverksamhet med goda marginaler och en hög efterfrågan på arbete.

 • Telefon: Visa nummer
 • Mobil: Visa nummer

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/74866

  En sida av Corporate Classifieds AB