Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Lönsamt Bolag/ Tillverkande industri till salu!

 • Tillverkning
 • Plats: Västra Götaland
 • Grundat: 1957
 • Omsättning: 50-100 Mkr
 • Anställda: 30- st
 • Resultat: Vinst

Beskrivning av Lönsamt Bolag/ Tillverkande industri till salu!

Bolaget är minst sagt ett inarbetat tillverkande industri/ bolag med över 60 år på nacken på samma plats/ort Västra Götaland och med en helt unik produktportfölj som inte är direkt trendkänslig och med ett betydande miljötänk.

Personalen har tillsammans många års erfarenhet samt kompetens och där personalomsättningen men också sjukfrånvaron på de anställda är mycket låg. Maskinparken och lokalerna är mycket väl underhållen och har på senare år moderniseras kraftigt för stora belopp. Detta innebär i praktiken att produktionskapaciteten och effektiviteten med bland annat lägre personalkostnader som då lett till att vinstmarginalen är kraftigt stigande.

Den ekonomiska utvecklingen på bolaget är mycket god som enligt prognos kommer leverera en EBIT på ca 4 800 000SEK för år 2020. EBITA landar in på ca 11% och ca 5 800 000SEK.
Bolagets omsättning ligger i spannet 50-60,000 000SEK

Ändamålsenliga lokalerna/mark/fastigheter om ca 34 000kvm (16 000kvm under tak) säljs också som första alternativ. Men det finns också möjlighet att ett hyreskontrakt kan tecknas med ny köpare.

Nuvarande ägare (som planerar sin pension) är mycket mån om att bolaget skall utvecklas vidare på rätt sätt och säkerställer dessutom en god överlämning till nytt ägande efter önskemål.

Ytterligare information med prospekt samt prisuppgift mm, lämnas ut efter undertecknande av sekretessförbindelse. Ladda ner den direkt i denna annons under “Dokument” och mejla tillbaka till jim.edgren@lania.se eller kontakta ansvarig nedan mäklare direkt.

För övriga frågor: Kontakta ansvarig företagsmäklare Jim Edgren (Medlem SFR).
jim.edgren@lania.se

Jim Edgren

Länia Västra Götaland
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från Länia Västra Götaland

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/76730

  En sida av Corporate Classifieds AB