Livsstilsvarumärke med tillhörande e-handel

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Handel

Grundat

2017

Omsättning

0-2 Mkr

Anställda

0-2 st

Prisidé

0-2 Mkr

Resultat

Förlust

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Livsstilsvarumärke med tillhörande e-handel

Detta livsstilsvarumärke grundades 2017 och är idag väl etablerat med ett större antal återförsäljare i Sverige, Norge och Nederländerna, exponering på ett flertal större marknadsplatser samt e-handel via hemsidan. Varumärket erbjuder produkter med hög kvalitet i exklusiv design.

Vi arbetar med noga utvalda fabriker i Portugal, Indien, Kina och Inre Mongoliet med vilka vi har mycket goda relationer. Samtliga är vana att arbeta efter Europeiska miljökrav och inte minst har de schyssta arbetsvillkor för sina anställda. Hållbarhet är en viktig från för oss och vi strävar efter att uteslutande använda ekologiskt, återvunnet eller på annat sätt hållbart material i våra produkter.

Till företaget finns idag knutet fyra säljande agenter.

Vi erbjuder produkter inom tre huvudsakliga kategorier som alla får plats inom begreppet livsstil; sport (primärt yoga och padel), accessoarer (cashmere) samt inredning.

Företaget säljs i sin helhet kontant- och skuldfritt. I köpet ingår varulager, registrerat varumärke, marknadsmaterial, webbshop med domännamn, kundrelationer och leverantörsrelationer.

Anledningen till försäljningen är att varumärket förtjänar ägare med mer tid för att ta det till nästa nivå!

Tillgångar

Registrerat varumärke och varulager.

Ekonomisk utveckling

Dubblerad omsättning varje år sedan starten.

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Fråga Mäklaren

   Telefon: Visa nummer