Lilla Kaffekompaniet i Höllviken/4073

location Vellinge - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

CaféMat & dryck

Grundat

2017

Omsättning

0-2 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Vinst

Area

130 m2

Platser inomhus

30 st

Platser utomhus

30 st

Öppettider

Måndag - fredag 11.00 - 15.00

Beskrivning av Lilla Kaffekompaniet i Höllviken/4073

CAFFE / RESTAURANG / PIZZERIA i Höllviken/4073

NUVARANDE VERKSAMHET GÅR ATT ÄNDRA MED ANDRA KONCEPT I SAMRÅD MED FASTIGHETSÄGAREN.

MED ANDRA ORD PIZZERIA, RESTAURANG ELLER ANNAN VERKSAMHET ÄR TILLÅTNA MED NYTT KONCEPT FÖR ATT UTÖKA NUVARANDE ÖPPETTIDER.

LÄGE PÅ HUVUDGATAN, FRI PARKERING, EGEN UTESERVERING, OMBYGGNAD MM, ÄR STARKA ARGUMENT.

BESKRIVNING AV NUVARANDE VERKSAMHET:
På absolut toppläge i centrala Höllviken ligger detta välkända café.
Inrett i en mysig lokal med tegel och trägolv/betong i lite ”gammaldags” stil där kunderna trivs väldigt bra. På vår /sommar finns en inbjudande och lummig uteservering.
Verksamheten har bedrivits i nuvarande regi sedan 2017, och är ett väldigt populärt inslag i byn. Idag drivs verksamheten i modern café-inriktning som erbjuder sallader, mackor och bowls, bakverk, stor kaffe-meny och även möjligheter till varma smårätter. Man kan även anpassa konceptet med andra inriktningar. En stor del av klienterna väljer även att beställa take - away.

Verksamheten har hittills drivis som familjeföretag men då andra utmaningar väntar, har man beslutat att överlåta sin verksamhet till någon eller några drivande krafter som kan ta vid att förvalta och utveckla vidare. Stor potential finns då caféet idag drivs med mindre öppettider. En ny ägare kan dessutom utveckla konceptet i enlighet med fastighetsägarens godkännande.

Detta är ett oerhört intressant objekt för den / dem som vill våga satsa på en egen verksamhet där man kan påverka och driva efter eget huvud med långsiktighet.

Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information

Bedrudin Hondo
Företagsmäklare
Mobil 0760 24 74 60
hb@eucommerce.se

FAKTA

Objekt nr: 4073
Bransch: Café
Namn: Lilla Kaffekompaniet
Adress: Falsterbovägen 55
Ort: 236 51 Höllviken
Oms: 1 900 000 kr
Hyra: Förhandlingsbar
Yta: ca 130 kvm
Pris: 800.000 kr eller bud

Tillgångar

Inventarier, inredning, all utrustning/makiner, goodwill och hyresavtal

Övrigt

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag. EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.

EC

Europa Commerce Företagsförmedling

Europa Commerce Företagsförmedlingen AB

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt
  EC

  Europa Commerce Företagsförmedling

  Europa Commerce Företagsförmedlingen AB

  Telefon: Visa nummer

  Mobil: Visa nummer