Larm & Trygghetslösningar - Stor potential och en framtidsbransch!

location Stockholm, Östergötland, Olofström - Blekinge, Karlskrona - Blekinge, Ronneby - Blekinge, Karlshamn - Blekinge, Sölvesborg - Blekinge, Halmstad - Halland, Laholm - Halland, Falkenberg - Halland, Varberg - Halland, Kungsbacka - Halland, Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0 Mkr

Beskrivning av Larm & Trygghetslösningar - Stor potential och en framtidsbransch!

Söker du en utmaning där du själv bestämmer över din tid, ditt resultat och din ekonomi?
Vill du bli en del av en växande bransch oavsett konjunktur?
Drömmer du om att bli miljonär?

Då kan Svenska Alarm erbjuda dig din nästa utmaning. Vi är ett företag i framkant som utmanar säkerhetsbranschen genom innovativa lösningar. Vår främsta prioritet är att säkerställa våra kunders trygghet och se till att de har bästa möjliga trygghetslösning i sitt hem och på sin arbetsplats. Försäljning sker av smarta uppkopplade larmsystem för att motverka inbrott och brand till privatpersoner och företag i Sverige. Vi har sedan starten hjälpt 20 000-tals kunder att uppgradera sina larm från traditionella dyra hyrlarm till smarta ägandelarm. Kundnöjdheten är hög och vi har många trogna kunder och fler skall det bli gärna tillsammans med dig!

Vi söker dig som har sinne för affärer och gillar utmaningar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom service och försäljning, gärna uppsökande. Du är medveten om att driv, högt tempo och uthållighet krävs i arbetet för att åstadkomma resultat och lyckas.

Som regionsäljare/franchisetagare inom Svenska Alarm, startar du upp ett eget företag, varför god ekonomi och ett startkapital krävs. Du driver ditt egna företag och säljer direkt till dina kunder. På din företagarresa får du ta del av Svenska Alarms framgångsrika, lönsamma och beprövade affärskoncept och marknadens bästa trygghetstjänster och prisbelönta säkerhetsprodukter. Du får även tillgång till utbildning, löpande rådgivning, support och digitala verktyg för att driva din verksamhet på bästa sätt. Att starta och driva ett eget företag ska vara lika enkelt som att vara anställd. Du fokusera på intäkter, försäljning och installationer och Svenska Alarm som franchisegivare stöttar dig längs vägen. Bra va?!

Är du redo för nästa utmaning? Att bli din egen? Tveka inte. Hör av dig till oss, så berättar vi mer helt förutsättningslöst om franchise, rollen som regionsäljare/franchisetagare och vilka möjligheter vi kan erbjuda dig!

Vi ser fram emot din intresseanmälan och ditt bidrag till svenska folkets trygghet!

SS

Sofie Sjöqvist

Partnerverket Sverige AB

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   SS

   Sofie Sjöqvist

   Partnerverket Sverige AB

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer