Innovativ kontraktstillverkare inom elektronikproduktion

location Jönköping

Din intresseanmälan har skickats

ElektronikTillverkning

Grundat

1994

Omsättning

20-50 Mkr

Anställda

10-30 st

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Area

1600 m2

Beskrivning av Innovativ kontraktstillverkare inom elektronikproduktion

Bolaget är en flexibel och privatägd kontraktstillverkare av kretskort och elektronikprodukter.
Bolaget har en erfarenhet på över 20 år och erbjuder kvalificerad tillverkning av både hålmonterade och ytmonterade kretskort. Tillverkningen är specialiserad på prototyper och mindre till medelstora serier. Kunderna finns inom olika branscher som trafik, sjukvård och försvar.

Bolaget har en modern och automatiserad maskinpark, men även erfaren och välutbildad personal som utför vissa moment manuellt. Produktionslokaler, som är hyrda, omfattar ca 1 600 kvadratmeter, är helt anpassade till kraven i RoHS-direktivet och har ett komplett ESD-skyddat område.

Tjänsterna inkluderar kontraktstillverkning av kretskort, prototyptillverkning, slutmontering av kablage och elektroniska produkter, tillverkning av testutrustning samt specialprocesser som limning och ingjutning. Bolaget erbjuder även eftermarknadsservice som innefattar tekniska råd, reparationer och modifieringar.

Affärsidén är att vara en legoproducent av kretskort och elektroniska apparater samt vara en naturlig partner i sina kunders utvecklingsarbete. Bolaget strävar alltid efter att leverera testade och kvalitetssäkrade produkter och Bolaget är specialiserade på att hantera små och medelstora volymer av komplexa produkter.

Bolaget är stolta över sina konkurrensfördelar, inklusive sitt höga produktionstekniska kunnande som säkerställer kvaliteten i våra produkter och minskar kostnaderna för bolaget och dess kunder. Bolaget lägger stor vikt vid att agera med hög kvalitet gentemot kunder och övriga intressenter. Bolaget har stor flexibilitet och har förmågan att möta efterfrågan med korta leveranstider.

JB

Jesper Birgemo

Länia Jönköping

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   JB

   Jesper Birgemo

   Länia Jönköping

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen