Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

FULLT UTRUSTAD BILVÅRD MED REKOND (ID: 1176)

 • Tjänsteföretag
 • Plats: Västra Götaland
 • Omsättning: 0-2 Mkr
 • Resultat: Vinst
 • Area: 250 m2
 • Hyra: 12000 kr/mån

Beskrivning av FULLT UTRUSTAD BILVÅRD MED REKOND (ID: 1176)

Nu finns en fullt utrustad och modern bilvård till salu ca 40 min norr om Göteborg. Lokalen är modern och omfattar 250 kvm med plats för 6 bilar. Lokalen är fullt utrustad med nya inventarier, samt godkänd av berörda myndigheter. Man erbjuder både in- och utvändig tvätt, polering och vaxning samt lackskydd mm. Hyran uppgår till 12 000 kronor per månad exkl. moms. Avgifter för el och vatten tillkommer.

Läget är utmärkt då det inte finns någon konkurrens i närheten. Verksamheten är nystartad 2019 och säljs nu på grund av tidsbrist.

Försäljningsobjektet erbjuder kunniga och driftiga personer en fantastisk möjlighet till utveckling av konceptet. Med tanke på att bilrekonden är ensam i området finns det goda förtjänster att inhämta. Man har inte satsat så mycket på marknadsföring så möjligheterna är många. Här finns inga begränsningar för den driftige.

Öppettider: mån-fre 8:00-17:00, lör 9-15.

Mäklarjouren kan lämna mer information till tilltänkta köpare. Dock har huvudmannen ombett oss vidta yttersta sekretess vid förhandlingar med presumtiva köpare och vi har blivit anvisade att teckna sekretessavtal med samtliga intressenter.

Michel Avide

Mäklarjouren
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från Mäklarjouren

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/75370

  En sida av Corporate Classifieds AB