Förskola säljes i Jönköping (ID: 1385)

location Jönköping - Jönköping

Din intresseanmälan har skickats

Skola & förskolaTjänsteföretag

Omsättning

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Area

150 m2

Hyra

28000 kr/mån

Beskrivning av Förskola säljes i Jönköping (ID: 1385)

Nu finns en förskola i Jönköping till salu. Förskolan har ett mycket bra läge, centralt i Jönköping. Nyckelfärdig verksamhet, observera att den är nystartad. Det enda som krävs är att köparen har nödvändiga tillstånd för att ta över så är det bara att sätta i gång verksamheten.
Lokalerna har alla nödvändiga tillstånd som krävs, och samtliga inventarier ingår. Allt kursmaterial som behövs finns på plats. Allting är nyrenoverat och nyligen inköpt. Lokalerna är 150 kvm och månadshyran är cirka 28 000 kr exkl moms.

Observera att bolaget ej ingår i överlåtelsen, så köparen måste ha eget bolag med eget tillstånd för att ta över verksamheten.

Nuvarande ägaren skall införskaffa en ny verksamhet i annan stad och vill därför sälja sin verksamhet till en kunnig och kompetent köpare. Möjligheten att överta för rätt person är mycket höga och vi ser gärna den framtida ägaren som kompetent och seriös.

Pris, adress och övrigt material lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer