Agentur för medicinskteknisk utrustning

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Annan handelHandel

Omsättning

5-10 Mkr

Anställda

0-2 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Agentur för medicinskteknisk utrustning

Bolaget bedriver verksamhet inom försäljning och service av högkvalitativa medicinska lasrar, mikroskop och övriga medicinska apparater i kombination med tillbehör och personalutbildning. Omsättningen för det senaste verksamhetsåret uppgick till ca 4,7 mkr med ett EBIT på ca 1,4 mkr. Ägaren har dock inte arbetat heltid i verksamheten under året. Under 2020, när ägaren arbetade heltid i verksamheten, uppgick omsättningen till ca 6,4 mkr med ett EBIT på ca 1,7 mkr.

Produktsortimentet består av bl.a. medicinsk laserutrustning för olika applikationer, medicinska och industriella mikroskop, videoutrustning, rökevakuatorer och skydds-glasögon. Bolaget erbjuder också service av produkterna och kan även erbjuda service på andra fabrikat av laserapparater, mikroskop och olika typer medicintekniska utrustningar.
Kunderna finns i hela Sverige och består i huvudsak av landsting, privata kliniker och djursjukhus där regioner som bedriver allmänsjukvård via sjukhus och vårdcentraler står för den största delen av försäljningen.

Marknaden för de produkter och tjänster som Bolaget erbjuder ökar främst på grund av satsningen på sjukvården, både den offentliga och privata. Även inom djursjukvård ökar efterfrågan på produkterna då denna bransch har ökat de senaste åren och husdjursägare blir allt fler.

Fördelar med förvärvet
★ Bolaget är nischat och specialiserat inom kirurgiska laserapparater, mikroskop, bilddokumentation och erbjuder även service/utbildning för produkterna
★ Produkterna har en koppling till varandra då de används inom laserkirurgi och dokumentation av sjukdomstillstånd
★ Produkter är mycket konkurrenskraftiga och kommer från leverantörer inom EU vilket bidrar till en snabb support och leverans av diverse reservdelar

KONTAKT
För mer information vänligen kontakta oss via Formuläret.
Patrik Holm, Företagsmäklare

Patrik Holm

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Patrik Holm

  Fråga Mäklaren

   Patrik Holm

   Bolagsbron

   Telefon: Visa nummer