Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med

Företag till salu

Expansivt företag inom snabbmatsbranschen

 • LivsmedelTillverkning
 • Plats: Sverige - Sekretess
 • Grundat: 2013
 • Omsättning: 2-5 Mkr
 • Resultat: Vinst

Beskrivning av Expansivt företag inom snabbmatsbranschen

Bolagsbron har fått uppdraget att förmedla ett snabbmatsföretag med egen produktion i Sverige. Engagemang och kvalité genomsyrar hela kedjan från råvara till färdig produkt. Produkterna består av ett fryst sortiment av totalt 11 artiklar samt pågående produktutveckling med flera nyheter för lansering. Omsättningen för det senaste verksamhetsåret uppgick till ca 4,5 Mkr.

Ett innovativt och expansivt koncept bestående av frysta produkter som reducerar svinn och ökar lönsamheten. Produkterna har en hög konsumentacceptans och en snygg och säljande förpackning.

Rationell och säker produktion sker i en modern fabrik som har alla nödvändiga livsmedelscertifikat såsom certifiering enligt FSSC 22000 (Livsmedel och ISO Certifiering) samt Ekologisk certifiering. Produktutveckling sker i samarbete med kända kockar från bland annat TV och som har stjärnor i Guide Michelin.

Bolagets produkter säljs endast via återförsäljare och grossister. I dagsläget har Bolaget ca 250 kunder och produkterna är redan etablerade inom servicehandel och kedjor som Preem samt de fragmenterade marknaderna nöjes- och eventparker, campingar, bad, caféer med flera. Bolaget har även påbörjat ett samarbete med dagligvaruhandeln med butiker som ICA och Coop. Produktsortimentet finns hos Axfood, Varsego, Privab med flera och förhandlingar sker om central listning hos ICA.

Säljbearbetning sker via Varsegos ute- och innesäljare runt om i landet. Det finns stor utvecklingspotential utifrån att skapa än större distribution (kunder), ytterligare produktutveckling, men även nya kategorier av produkter under varumärket.

Fördelar med förvärvet!
- Bolaget har på kort tid byggt upp samarbeten, avtal och relationer med stora aktörer inom service- och dagligvaruhandeln.
- Bolaget är tidigt ute på marknaden med frysta varianter av produkterna. Hållbarheten är 1 år från produktion och det reducerar både svinn och returer i hela distributionskedjan.
- Det finns stor utvecklingspotential inom nuvarande koncept gällande både produkt-utveckling och ökad bearbetning av kundsegment.

För mer information om ovanstående investeringsmöjlighet, kontakta:

Thomas Lövgren

Katarina Bogardi

Bolagsbron
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från Bolagsbron

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/77891

  En sida av Corporate Classifieds AB