Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Expansiv e-handel inom skönhet (ID:1252)

 • E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)
 • Plats: Skåne
 • Omsättning: 2-5 Mkr
 • Resultat: Vinst
 • Flyttbart företag: Ja

Beskrivning av Expansiv e-handel inom skönhet (ID:1252)

Företaget bedriver försäljning av produkter inom skönhetssegmentet. Produkterna har ursprung från Europa. Försäljning sker via egen hemsida till kunder inom Sverige. Verksamheten startade i april 2020 med 0 omsättning men har redan ökat till drygt 400 000 kr per månad i juli 2020, och omsättningen är stadigt stigande. Man säljer cirka 38 000 produkter från 1 500 välkända varumärken.

Webbshopen är välskött och mycket enkelt att driva, allt går via 3pl-partner som sköter frakt och lagerhållning. Fördelen med verksamheten är ett välutvecklat inköpssystem som automatiskt gör inköp av produkter från den billigaste leverantören. Varje produkt är kopplad till olika leverantörer och för varje order görs en kontroll av eget lager och om produkten inte finns så skickas beställning via API till en av leverantörerna. Inköpta produkter skickas från leverantören till 3pl-partnern som packar i hemsidans egna paket och skickas till kund.

Hemsidan är byggd på Prestashop och är integrerad med 3pl-lagret via Ongoing Warehouse, betalningslösning med kortbetalning, fakturering, delbetalningar mm med mycket fördelaktiga villkor via Svea Ekonomi. Mycket goda omdömen på Trustpilot samt samarbete med ett av Sveriges största affiliate-nätverk finns.

Nuvarande innehavare har drivit bolaget ensam sedan starten. Verksamheten har en enorm potential, i dagsläget finns dock inte tid. Verksamheten sköts hemifrån och är enkelt flyttbart. Det är endast inkråmet som säljs, inte bolaget.

Övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Michel Avide

Mäklarjouren
 • Telefon: Visa nummer
 • Mobil: Visa nummer
Visa alla annonser från Mäklarjouren

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/76327

  En sida av Corporate Classifieds AB