Exklusivt Stövelföretag med försäljning över hela världen. Unikt tillfälle!

location Norrköping - Östergötland

Din intresseanmälan har skickats

Plast & gummiHandelE-handel - produkterInternetföretag (E-handel)TextilTillverkning

Grundat

2015

Omsättning

1 Mkr

Anställda

1 st

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Exklusivt Stövelföretag med försäljning över hela världen. Unikt tillfälle!

Bakgrund
Startade bolaget 2015, försäljning kom igång 2016
Omsättning: 1 MSEK

Exklusiva Stövlar– Produktion och försäljning​ direkt till slutkund.

Företaget som är till salu är det enda av sin sort i hela världen. ACQUO of Sweden AB - Ett kvalitetsföretag med gott renommé som tillverkar och säljer totalt unika stövlar tillverkade i naturgummi.

Bolaget säljer unika gummistövlar, shine spray till stövlarna och en lyxig coffee table book. Bolaget har en mycket lojal kundkrets blandat med kontinuerligt nya kunder runt om i världen.

Bolaget grundades 2015 av den nuvarande ägaren. Försäljning var igång sommaren 2016.

Låga fasta kostnader, mycket goda marginaler och produkter som börjar bli kända i världen. High Fashion totalt unika gummistövlar, hållbara och veganska. Mjuka, fin passform och väldigt bekväma och praktiska likväl som snygga och coola.

Stöveln designades på 70-talet av den svenska modepionjären ”Katja of Sweden” tillsammans med Bengt Sjöstrand. Båda är avlidna idag. Detta är ett intressant och totalt unikt varumärke för någon som söker ett eget varumärke med tydligt koncept som är enkelt att administrera.

Svenskt företag med kunder i hela världen som har potential att bli ett riktigt stort världsföretag.
ACQUO stövlar är Premium lyxstövlar av 100% naturgummi. Veganska och hållbara. Idag säljs allt i egna e-handel-shoppen. Men man kan givetvis öka omsättningen avsevärt genom att sälja större volymer till återförsäljare runt om i världen.

ACQUO-stövlar finns ingen annanstans i hela världen. Köparen äger märket! ACQUO-stövlarna är handgjorda gummistövlar i unik svensk design.

Med sin unika produkt som är hållbara veganska gummistövlar i mjukt naturgummi i olika skafthöjder och klackhöjder har företaget vuxit enormt med tanke på att i stort sett inga pengar lagts på marknadsföring. Detta är totalt unikt.

Bolaget har idag lager i Norrköping, men företaget är väldigt lätt att flytta och kan drivas precis vart som helst i Sverige eller i världen.

ACQUO of Sweden AB är ett företag utan skulder. ACQUO-stöveln är unik och saknar helt konkurrens, det är kanske därför det finns kunder i närmare 50 länder i världen. Flest kunder finns i Europa. Denna klassiska stövel är retro och modern på en gång då designen från 70-talet är bevarad. Läs gärna på ACQUOS hemsida om bolagets historia: https://acquoofsweden.com/acquo-heritage/

Bolaget omsätter runt 600 000 kr – 1 miljon kr om året och har gjort så sedan starten 2016. Detta alltså utan några pengar satsade på marknadsföring, så tänk vad man kan göra med marknadsföring!

Stövlarna säljs nu enbart från egna hemsidan i dagsläget. Inga återförsäljare hittills. Hemsidan finns på 6 olika språk. Engelska, Svenska, Tyska, Spanska, Franska och Italienska.

Hemsida: https://acquoofsweden.com/

Jag som säljer är öppen för att bistå den nya ägaren efter försäljningen, eller bli anställd i bolaget om så önskas.

Stöveln började tillverkas på 70-talet och såldes i New York, London, Paris och Stockholm. Sedan lades tillverkning ner och allt låg i glömska i 40 år tills Jessica hittade denna skatt och startade ACQUO of Sweden och grundade detta bolag med tillverkning av nya ACQUO stövlar.

Litet företag, ingen anställd, endast ägaren som har byggt upp detta och som arbetar i bolaget.
Med kunder i närmare 50 olika länder har bolaget stor potential och det är även skalbart.

FÖLJANDE INGÅR I DITT KÖP:

x) Varulager av alla stövlar som finns kvar när köparen tar över (ca 250 par)
x) Hemsida/webshop
x) Instagram (30 000 följare)
x) Facebook (9000 följare)
x) Runt 3000 proffsfotografier
x) Fabrikskontakter
x) Kundregister i WooCommerce
x) Varulagret av ca 20 originalstövlar från 70-talet
x) 5000 Reklamflyers (skickas med till kunder som sprider produkten/varumärket)
x) 500 Booklets
x) 50 Inbundna böcker om ACQUO-stöveln
x) Aktiebolaget ACQUO of Sweden AB
x) Logotype
x) Läster (värde av ca 600 000 kr). Bolaget äger dessa men de finns på fabriken för tillverkning.
x) CAD bilder och animationer
x) Betalningslösning med Stripe (kortbetalning)


Med investeringar i reklam och marknadsföring skulle försäljningen nå 5 miljoner kronor i omsättning om bara ett par år. Gör man även produktutveckling kan den summan lätt fördubblas. I stort sett inga pengar har hittills satsat på marknadsföring och ändå har bolaget kommit dit det har kommit idag.

Idag har bolaget avtal med DHL som skickar till kunder i hela världen. Detta går lätt att ta över om så önskas. Ytterkartonger där man fäster adressetiketterna ingår och är utan kostnad.

Returer är näst intill obefintligt!

Planer finns på produktutveckling med spännande produkter som jag gärna delar med mig om då jag vet vad kunderna vill ha.


Läs gärna mer här: https://lingonstierna.se

Kom med bud då jag efter 7 år av denna spännande "startup" valt att gå vidare.

JL

Jessica Lingonstierna

HEC Mäkleri

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  JL

  Jessica Lingonstierna

  Fråga Mäklaren

   JL

   Jessica Lingonstierna

   HEC Mäkleri