Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Exklusiv webbsida som genererar offertförfrågningar inom platsbyggd inredning.

 • E-handel - tjänsterInternetföretag (E-handel)
 • Plats: Stockholm
 • Omsättning: 0-2 Mkr
 • Resultat: Vinst

Beskrivning av Exklusiv webbsida som genererar offertförfrågningar inom platsbyggd inredning.

Är du snickare och vill ha in fler uppdrag inom platsbyggda interiörer, eller kanske börja sälja vidare offertförfrågningar till några av Storstockholms alla ca. 50 st. finsnickerier?
Förfrågningarna består av platsbyggda och måttbeställda garderober, bokhyllor samt kök mm.
Webbsidan är sökmotoroptimerad och rankar på Googles förstasida, gällande sökord inom platsbyggd inredning. Ordervärdet ligger på ca. 80–120 tusen kronor per förfrågan.
Sidan genererar några förfrågningar i veckan, med kunder från hela Storstockholm. Dessa kommer från organisk trafik på Google, dvs ingen betald annonsering. Utökar du med exempelvis betald annonsering, som är kopplad till webbsidan, kommer antalet förfrågningar dubbleras.

Detta är ett optimalt tillfälle för dig som vill ha snickeriuppdrag löpande, utan att behöva annonsera eller jaga kunder.

Köpet är en inkromsförsäljning och det som ingår i köpet är varumärket, domännamnet samt webbsidan.

Vi som säljare har goda kunskaper inom sökmotoroptimering och har möjlighet om intresse finnes, att hjälpa dig som köpare, att fortsätta optimera sidan för en prisvärd månadskostnad. Detta för att få fortsatt tillväxt och klättring på Googles sökresultat, om så önskas?

platsbyggarna.se

Övrigt

Det finns flera möjligheter med denna webbsida. Förutom att själv ta hand om förfrågningarna och tillverka möblerna, kan du sälja dem vidare till ett par snickerier och därmed få ett kontinuerligt och stadigt ekonomisk inflöde varje vecka. En annan möjlighet är att du tar en specifik procentsats av de platsbyggda möblerna, när snickeriet har sålt in dem.

 • Telefon: Visa nummer

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/77454

  En sida av Corporate Classifieds AB