Etablerad pizzeria med amerikanskt koncept i Malmö

location Malmö - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

Restaurang - PizzeriaMat & dryck

Omsättning

1,5 Mkr

Anställda

2 st

Prisidé

0,95 Mkr

Resultat

Vinst

Area

116 m2

Hyra

12653 kr/mån

Öppettider

11.00-21.00

Beskrivning av Etablerad pizzeria med amerikanskt koncept i Malmö

New York Pizzeria finns i centrala Malmö, mittemot Stadshuset och nära Triangeln. Vi söker en ny ägare som vill ta över hela verksamheten och driva den vidare med amerikanska pizzor. Man får ett färdigt koncept med organisationsnummer och kan börja ganska omgående.

Grundaren av New York Pizzeria startade verksamheten efter att ha återvänt till Sverige efter flera års vistelse i USA och Canada. Den amerikanska pizzan blev snabbt mycket populär och omtyckt i Sverige.

Lokalen är välskött och har stora arbetsytor för beredning och förvaring, pizzaugn med bra fläkt, kylar, torrförråd, kylrum, omklädning med dusch, 2 toaletter, personalrum och kontor. Alla inventarier är i gott skick och en ny degblandare är inköpt nyligen. Här finns flera sittplatser inomhus. Parkeringsplats finns för firmabilen.

FAKTA
Objekt: Slice HB, New York Pizzeria
Adress: Gustav Möllers gata, 2, 211 51 Malmö
Hyra: 12 653 kr/månad + moms
Yta: 116 kvm
Omsättning 2021: 1,3 Mkr netto
Leasing: Företagsbil Kia Picanto, årsmodell 2021.

Man säljer hela konceptet med handelsbolaget, varumärke, inredning, inventarier samt övertagande av leasingavtal för bilen. I överlåtelsen ingår recepten och ni får en genomgång av ägarna om tillverkningen av de amerikanska pizzorna.

Försäljning efter perioden med pandemin har ökat första halvåret jan – juni 2022 som landade på en försäljningsintäkt i genomsnitt på ca 144 000 kr/månad. Prognosen ser bra ut och de har vinst.

Anneli Leijala

A Leijala företagsförmedling

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Anneli Leijala

  Fråga Mäklaren

   Anneli Leijala

   A Leijala företagsförmedling

   Mobil: Visa nummer