Enkelt men genialt / 1098

location Falkenberg - Halland

Din intresseanmälan har skickats

ByggvarorTillverkning

Grundat

1996

Omsättning

2,5 Mkr

Prisidé

3,8 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Enkelt men genialt / 1098

Ett patent sedan 1996 och registrerat varumärke. Detta är TROLLEFLEX.

TROLLEFLEX är den enda produkten på marknaden som uppfyller alla krav på en snygg och flexibel rör / kabelgenomföring i isolerade väggar och tak. Användningen är att göra kabelgenomföring genom tak och väggar inte drar på sig fukt.

Man har 6 olika verktyg för produktionen av flänsar till slang med olika dimensioner.
Verktygen är så konstruerade att toppen kan ändras från täckt till mutter, allt för att passa alla möjliga kunder och förfrågningar. Flexibiliteten för systemet är oslagbart.
Framtiden för TROLLEFLEX ser mycket positiv ut och varumärket är mycket välkänt bland installatörer, grossister och mindre företag. Man har också hög optimering på Google.
TROLLEFLEX är den enda produkten som uppfyller alla krav på en snygg och flexibel rör / kabelgenomdragning.
Man har ett s.k. e-nummer som ger förutsättningar att i framtiden sälja till ledande elgrossister på ett urval av dimensioner. e-numret är gemensamt för elgrossisterna och ger en fördel gentemot fr.a. asiatiska företag.
Marknaden för TROLLEFLEX kan växa enormt då det inte finns något annat system för kabelgenomföring.
I förmedlingen ingår samtliga verktyg, kundregister, lager och förpackningsmaskiner.
Verksamheten går att flytta då den inte kräver stora utrymmen. Man har idag ett mindre lagerutrymme med paketering av produkterna.
Detta är en väl fungerande verksamhet med välkänt varumärke och hög potential att utveckla vidare med nya marknader i framtiden.

Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag. Ev. besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information
EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag eller bolag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa, eller sälja, företag och bolag. EUC företagsförmedling hanterar många olika företagstyper för försäljning och förmedling.

Vi bistår med förmedling av alla typer av företag och bolag oberoende av storlek och bransch. Verksamheten har funnits i över 10 år.

Bosse Stibeck
Företagsmäklare

FAKTA

Objekt nr: 1098
Bransch: Bygg / teknik
Adress: Rydbergstorpsvägen 10
Ort: 311 72 Falkenberg
Oms: 2 500 000 kr
Hyra: Egen fastighet
Pris: 3,8 msk

EC

Europa Commerce Företagsförmedling

Europa Commerce Företagsförmedlingen AB

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  EC

  Europa Commerce Företagsförmedling

  Fråga Mäklaren

   EC

   Europa Commerce Företagsförmedling

   Europa Commerce Företagsförmedlingen AB

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer