E-handelsverksamhet för porslinsmuggarmed nordisk nisch

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

2-5 Mkr

Anställda

0-2 st

Prisidé

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av E-handelsverksamhet för porslinsmuggarmed nordisk nisch

En väletablerad e-handel för porslinsprodukter med en folkkär nisch är nu till salu. Med över10 år i branschen och en stark närvaro på sociala medier så har man byggt upp enbred publik och enstor, engagerad och aktiv kundgrupp.

Huvudprodukten är porslinsmuggar med motiv av välkända och folkkära figurer, och är en produkt som för många har ett samlarvärde. Det finns ett stort intresse för produkten online, och försäljningen följer en stadig uppåt-kurva.Webshoppen har en snygg och stilren layout med ett professionellt upplägg, och är anpassad för både mobil och dator. Den stora majoriteten av trafiken till webbplatsen kommer från mobiltelefoner, och webshoppen är därför optimerad för mobile-first commerce.Med ett välplanerat sortiment som sträcker sig mellan olika typer av muggar, köksredskap och kläderså har verksamheten blivit en samlingsplats. Med enstark närvaro på sociala medier, en populär produkt och en stark positionering på marknaden så befinner sig objektet till salu i en unik och lukrativ position.

Detta objekt säljes med sekretess. Allt kontakt sker via mäklaren.

Christina Hansson

Svenska Bolagstorget

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Christina Hansson

  Fråga Mäklaren

   Christina Hansson

   Svenska Bolagstorget

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer