Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

E-handel för husdjursposters. Säljer globalt. Tusentals kunder. Mycket god tillväxt.

 • E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)
 • Plats: Norrmalm - Vasastan - Stockholm - Stockholm
 • Grundat: 2019
 • Omsättning: 2-5 Mkr
 • Priside: 5-10 Mkr
 • Resultat: Vinst
 • Flyttbart företag: Ja

Beskrivning av E-handel för husdjursposters. Säljer globalt. Tusentals kunder. Mycket god tillväxt.

E-handel med försäljning av unika och handritade husdjursposter, främst hundar. Lanserades i början av 2019.

- Kunder i hela världen
- Vinstdrivande sedan start
- Organisk tillväxt
- Låga fasta kostnader
- Mycket dagligt arbete redan outsourcat
- Inga fysiska lokaler eller lager, allt digitalt och därför helt flyttbart

Redo för överlämning till den som är intresserad av att skala vidare globalt!

Bolaget har en .se-domän för svenska kunder och en .com-domän för internationella kunder med gemensamt utseende, branding, logotyp etc. Den svenska domänen är kodad i javascript och den internationella kör Shopify. Båda domänerna delar ett skräddarsytt och väldigt praktiskt backend-system vi själva byggt som automatiserar en mycket stor del av orderhanteringen och kundkommunikationen. Backend-systemet kan användas till i princip vilken typ av custom made-print e-handel man önskar.

Alla ordrar dropshippas via en global samarbetspartner. Vi säljer för närvarande bara posters och canvas men via vår tryckeripartner kan man mycket enkelt även sälja print på muggar, kläder och liknande.

Följande är outsourcat för tillfället:
- design av varje enskild poster
- annonshantering
- internationell kundtjänst

I nuvarande form kräver sidan ett par timmars arbete per dag i form av allmän översyn, svensk kundservice samt orderhantering. Även detta kan outsourcas enkelt.

Trafik kommer via annonser i sociala medier, Google ads samt direkttrafik. Vi har haft en rad framgångsrika samarbeten med influencers, både i Sverige och utomlands, med upp till 200 000 följare som vi aldrig betalat för bortsett en gratis produkt från oss.

Vi har cirka 19 000 följare på Instagram och Facebook, fler än 100 kundrecensioner på hemsidan, 4,9 i Trustpilot rating och tusentals kund-mailadresser. Vi har ägnat väldigt lite energi åt email-marketing (då annonser fungerat så bra) så det är en lågt hängande frukt för den som tar över bolaget. I tillägg till detta har vi ett väldigt stort bibliotek av foton som kunder och influencers skickat till oss på deras husdjur tillsammans med vår produkt - väldigt användbart inom marknadsföringen.

Bolaget omsatte 1,4 miljoner 2019 (vinst 400 k) och cirka 3 miljoner 2020 (vinst 700 k). Vi har i H1 2021 växt cirka 200% jämfört med H1 2020. Q4 har historisk varit mycket starkt.

Vi säljer nu bolaget då det är moget och redo att skalas vidare globalt för den som är intresserad av annonsering och e-mail marketing. Vi kommer i en övergångsperiod introducera köparen för våra samarbetspartners och onboarda i hantering av backend-systemet. I köpet ingår allt som hör till bolaget i form av immateriella tillgångar.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/77301

  En sida av Corporate Classifieds AB