Direkten Lindesberg

location Lindesberg - Örebro

Din intresseanmälan har skickats

Butik

Omsättning

0 Mkr

Prisidé

0,645 Mkr

Beskrivning av Direkten Lindesberg

Efter 32 år som egen företagare är det dags att göra något annat. Butiken som nu är till salu har varit i min ägo i snart 10 år. Vi är ombud för Svenska spel, ATG, Schenker, UPS, Instabox, Budbee, Kassagirot och Länstrafiken (Enda i Lindesberg). Väldigt bra provisioner på pakethantering, ATG, Svenska spel, Länstrafiken och Kassagirot varje månad.

PRISSÄNKT!!! NU 645.000:- !! Tidigare begärt pris 995.000:-. Måste sälja innan 1/1-23. Helst snarast!

Provisioner på ca 60.000:- /månad. Därutöver säljer vi godis, glass, tidningar, läsk, tobak med mer. Hyran ligger på ENDAST 12600:- ex moms. Stor och trivsam lokal där du har möjlighet att sätta din egen prägel på just din butik. Fin uteservering ingår i hyran! DAGSKASSA CA 12000:-/dag . I dagskassan ingår INTE spelet via ATG och SVENSKA SPEL.

För övriga siffror, ring.

I dagsläget är 2 st anställda på halvtid (50%), plus mig själv. Men man kan med lätthet klara butiken på egen hand och på så sätt spara ca 35,000:- ytterligare per månad.

KP

Karl Persson

HEC Mäkleri

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  KP

  Karl Persson

  Fråga Mäklaren

   KP

   Karl Persson

   HEC Mäkleri