Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Datorbutik, NV Skåne - 90811

 • Butik
 • ElektronikButik
 • Plats: Skåne
 • Omsättning: 10-20 Mkr
 • Priside: 5-10 Mkr
 • Resultat: Vinst

Beskrivning av Datorbutik, NV Skåne - 90811

Verksamheten/Datorbutik bedrivs i en för ändamålet mycket fördelaktig lokal i centrala delarna i större ort i N.V Skåne, längs större affärsgata med olika näringsställen. Gott om parkeringar i närområde samt bra kommunikationer. Väl inarbetat läge, verksamheten startade upp för ca 10 år sedan och har varit i nuvarande lokal sedan 2013 och har därmed ett väl inarbetat läge.
_______________________

Öppettider butik:
Måndag-fredag: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 15.00
Söndag: Stängt
______________________

Pris: Ring för information
Omsättning: 2018: ca 17 Mkr
Hyra: ca 15 400 kr/månad + moms inkl. fastighetsskatt, värme samt vatten
Yta: 180 kvm i entréplan, plan 2, 30 + 45 kvm

___________________________

I butiken sker försäljning av produkter avseende allt inom datorer, tillbehör, elektronik med miljontals produkter, kringutrustningar, nätverk, servrar, telefoni med mycket mer. Butiken tillhandahåller även service avseende datorer, skrivare, nätverk, telefoni med mera. Man erbjuder olika former av betalningar vid köp.

Affärsidén är att hålla ett stort sortiment som säljs genom kompetens och god historik samt att upprätthålla en hög nivå på all service. Gällande produkter arbetar med de mest kända leverantörerna/tillverkarna Man gör även hembesök vid service och installationer. Man arbetar avseende produkterna med de mest kända leverantörerna/tillverkarna.

Försäljningsdelen/servicedelen är i entréplan har en välplanerad och trevlig atmosfär med bra utställningsmöjligheter med god exponering som förstärks ytterligare med 2 stora skyltfönster. Övervåningen används till kontor, lager, personalrum samt pentry.

Butiken har vid flera tillfällen varit föremål för uppfräschningar och mindre renoveringar.

Exempel på inventarier, kassasystem, serviceinventarier, tv-skärmar, datorer, bil samt andra inventarier för verksamhetens bedrivande. Fullständig inventarielista finns att tillgå hos mäklaren.

Omsättning har stigit under åren med hjälp av av ökad webbförsäljning och hamnade på ca 17 miljoner i total omsättning år 2018. Webbförsäljning bedrivs med mycket små marginaler, så har man under 2019 valt att satsa mer på själva butiken och serviceverksamheten och därmed uppnå ett bättre resultat.

Bokföring avsett 2016, 2017, 2018 samt halva 2019 finns att tillgå hos Mäklaren.

Personalen består av 2 heltid i servicedelen samt 1 heltid och 1 på 80 procent i butiken/webbutiken. Ägaren arbetar endast ca 4–6 timmar per vecka och då med bokföring.

Möjlighet att förvärva en mycket stabil och ständigt utvecklande verksamhet och med lång historik och långa samarbeten med gott resultat.
_______________________

All kontakt sker med ansvarig företagsmäklare. För mer information, vänligen kontakta oss via nedanstående kontaktformulär.

________________________

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren
______________
Objektsnummer: 90811

NMK Företagsmäklare

NMK Företagsmäklare
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från NMK Företagsmäklare

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/75256

  En sida av Corporate Classifieds AB