Camping och restaurangrörelse

location Västernorrland

Din intresseanmälan har skickats

CampingHotell & turistnäring

Omsättning

0-2 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Vinst

Restaurang

Ja

Beskrivning av Camping och restaurangrörelse

TACTIC Företagsförmedling erbjuder här möjligheten att köpa en camping med väl etablerad restaurangrörelse. Rörelsen är belägen intill europaväg i Västernorrland. Restaurangen är populär i närområdet. Många trafikanter som har vägarna förbi, väljer att äta här. Matstället är även uppskattat av campingens gäster. Rörelsens utbud är varierat för att tillgodose behovet hos de olika kundkategorierna. Här kan du välja mellan att ställa upp din egen husvagn eller husbil, den kan bo i stuga eller hyra rum. Matgästerna kan välja att fika, äta gatuköksmeny, lunchmeny eller a la cart. Självklart har restaurangen fullständiga rättigheter.

Bra läge
Rörelsen ligger vackert vid vatten och har egen badplats. Vid badplatsen har ägarna byggt en bastu. Det intilliggande vattendraget erbjuder både bad och fiskemöjligheter. Restaurangen har stor kapacitet. Matsalen har klarar hela busslaster av matgäster liksom stora sällskap av matgäster. Byggnaden har även konferensrum. I närområdet finns service i form av drivmedel, livsmedel och kiosk. Närheten till Birsta och Sundsvall erbjuder trevliga shoppingmöjligheter.

Året runt
Verksamheten bedrivs året runt. Det betyder att tonvikten ligger på restaurangen under vinterhalvåret. Trots det så har man nattgäster både på campingen och i stugor och B&B-rummen även vintertid. Det ger en stabilitet till verksamheten och är bra för den som söker sysselsättning åretrunt.

Goda möjligheter
De nuvarande ägarna har byggt upp restaurangen till ett populärt matställe. Nya ägare har stora möjligheter att marknadsföra inte minst campingen på ett sätt som tilltalar fler målgrupper. Lokalerna har ett mycket strategiskt läge som innebär stort flöde av förbipasserande.

Sekretess
Verksamheten säljs under sekretess. Det betyder att om du är intresserad av mer information om objektet måste du börja med att fylla i sekretessförbindelsen i formuläret här nedanför. Fyll i din intresseanmälan. Då går den till mäklaren och du kontaktas snarast möjligt.

Ulf Edström

TACTIC Företagsförmedling Östersund

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Ulf Edström

  Fråga Mäklaren

   Ulf Edström

   TACTIC Företagsförmedling Östersund

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer