Café/Restaurang/Bageri på Kungsholmen -20203

location Kungsholmen - Essingen - Stockholm - Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

CaféMat & dryckKonditoriMat & dryckRestaurangMat & dryck

Omsättning

2-5 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Café/Restaurang/Bageri på Kungsholmen -20203

Tillfälle! Café/Restaurang/Bageri beläget på en attraktiv del av Kungsholmen, nära Hantverkargatan och Norr Mälarstrand. Bra kundunderlag med puls från morgon till kväll. Öppettiderna går att utöka på kvällarna om man så önskar. Stadsgas, UV-ventilation, Fettavskiljare- Fullt utrustat för matlagning.
____________________________________

Måndag - fredag: 07.00 - 16.00
Lördag - söndag: 08.00 - 16.00
____________________________________

Pris: 1 400 000 kr / BUD!
Omsättning: ca 11 000 kr/dag
Hyra: ca 35 000 kr/ månad, ingen moms
Yta: ca 112 kvm
___________________________________

Caféet serverar frukost från klockan 07.00. Frukostmeny med smörgåsar, kaffe, juice och gröt. Fika på förmiddagen och lunch från klockan 11.00 - 14.30. Lunchmenyn består normalt av en sallad, en soppa och en enklare maträtt, 120 kr. På eftermiddagen är det mycket med fikagäster, som gärna sitter ner i den trevliga serveringsdelen eller på uteserveringen. Serveringstillstånd finns för öl och vin.

Priserna är relativt höga och verksamheten har en bra bruttovinst. Kunderna efterfrågar framförallt kvalitet och är inte priskänsliga.

Smakfull och stilsäker inredning i serveringsdelen med 45 platser. Stor uteservering med 28 platser i direkt anslutning till lokalen. Kök med stadsgas, ventilation och bageri.

Kunderna möts av en fin serveringsdisk när de kliver in i lokalen, till vänster om denna finns serveringsdelen med sittplatser och kundtoalett. Bakom serveringsdisken och kassan finns produktionsytorna uppdelat i ett varmkök, disk och bageri med kallskänks del. Köket har stadsgas och UV ventilation och är fullt utrustat för matlagning. Fettavskiljare finns.

Bageridel med bland annat jäs-skåp och stor ugn. I den bakre delen av lokalen finns också personaltoalett och ett mindre kontorsutrymme. Bageridelen går att marknadsföra och utnyttja mer om man önskar. I dagsläget bakar man till egen försäljning samt en handfull andra caféer som hämtar produkterna, inga utkörningar.

Detta är inget som nuvarande ägaren har marknadsfört. Med utökade öppettider bör försäljningen kunna öka och även försäljning av mat kvällstid kan vara framgångsrikt i detta område.
__________________________

Inventarielista upprättas av säljare och köpare vid köp/överlåtelse.
__________________________

För mer information, vänligen kontakta oss via nedanstående kontaktformulär. All kontakt sker med ansvarig företagsmäklare.

Känner du igen caféet, vänligen respektera att inte störa ägare eller personal med dina frågor.
__________________________

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren
__________________________
Objektsnummer: 20203

NF

NMK Företagsmäklare

NMK Företagsmäklare

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  NF

  NMK Företagsmäklare

  Fråga Mäklaren

   NF

   NMK Företagsmäklare

   NMK Företagsmäklare

   Telefon: Visa nummer