Bilverkstad med mycket bra läge (ID: 1463)

location Upplands-Bro - Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Reparation & underhållTjänsteföretag

Omsättning

2-5 Mkr

Anställda

2 st

Prisidé

0,7 Mkr

Resultat

Vinst

Area

300 m2

Hyra

37000 kr/mån

Beskrivning av Bilverkstad med mycket bra läge (ID: 1463)

En bilverkstad finns nu till salu. Bilverkstaden är lokaliserad i ett populärt industriområdena utanför Stockholm. Total yta är ca 242 kvm bottenvåning och ca 52 kvm övervåning och omfattar verkstad med 3 liftar (finns plats för 5), däckmaskiner, specialverktyg, AC-maskin, verkstadspress, två verktygsvagnar och mycket mer. Dessutom finns en uppställningsplats på framsidan för plats till 9 bilar. I lokalen finns ett rum för kontor, en matsal/kök och ett stort badrum med dusch. Golvet i verkstaden är relativt nymålat och lokalen är väldigt ljus och fräsch.

3 personer totalt arbetar på plats dagligen. Endast öppet på vardagar med öppettiderna 08–17. Möjlighet att ha öppet på helger. Hyran är låg och ligger på ca 37 000 kr exkl. moms (kallhyra). Parkeringar ingår i hyran, man kan även välja att ha färre parkeringsplatser för att få ned hyran. Vatten ingår i hyran, el tillkommer. Kostnad för el ligger just nu på cirka 3 000 kr per månad. Maskiner och utrustning är fräscha och i bra skick. Idag finns det en saxlift och två tvåpelarliftar monterade. Omsättningen har varit stigande och gått från 0 till 400 000 kr per månad. Man jobbar idag mest mot bilfirmor i närheten men det finns möjligheter att locka fler privatkunder om man vill, det finns mycket bostäder i området. Företaget säljes pga. avstånd för ägarna. De anställda är villiga att fortsätta men man måste ingå nya avtal med dem. Idag har man 2 mekaniker men det finns möjlighet till fler. Det finns både hemsida och Facebook. Observera att namnet ej ingår i överlåtelsen. Begärt pris: 700 000 kr.

Adress och övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer