20963: Åhmans snabbmatsrestaurang

location Västervik - Kalmar

Din intresseanmälan har skickats

Mat & dryckGatukök & snabbmatMat & dryckRestaurangMat & dryck

Omsättning

6 Mkr

Prisidé

5,85 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Platser inomhus

50 st

Platser utomhus

50 st

Beskrivning av 20963: Åhmans snabbmatsrestaurang

Bransch: Pizzeria, Gatukök och kiosk Restaurang
Stad: Västervik, Kalmar
Oms: 6 000 000 SEK
Hyra per månad: Egen fastighet
Sittplatser: 50 inne, 50 ute
Begärt pris: 5 850 000 SEK

Låt mig säga detta redan nu… det är inte var dag vi får ett uppdrag att hitta en köpare till ett så unikt och välskött företag. Åhmans startades 1959 och det är 3:e generationens företagare som efter en del vånda och beslutsångest valt att ändra inriktning i livet. Inget lätt beslut alls, men till glädje för en eventuell ny ägare.

Vårt företag ligger centralt i Årets Sommarstad. Västervik är en charmig stad med stor genomströmning av turister, men det är de fast boende som ger en stabil kundkrets. Åhmans behöver ingen närmare presentation egentligen. Vem har inte ätit här?
Ett stabilt varumärke ger även en stabil ekonomi, så även i detta fall, trots pandemin. Kan ett företag ha immunitet mot Corona? Det verkar inte bättre, då tillströmningen av gäster varit fortsatt god.

Som köpare blir du din egen hyresvärd. Åhmans ligger centralt på egen mark och fastighet, allt paketerat i ett välskött AB.
Fastighet och inventarier är fräscha och välunderhållet. Inga påtvingade investeringar för en köpare. Kundparkering finns, men även parkering för personal/ägare. Inte så vanligt kanske.
Vi söker dig som är driven och med energi kan bevara, men även utveckla rörelsen.

Du ser affärsmöjligheter även i ett välmående företag.

Du har ett nödvändigt kapital. Kanske har du familj och då är det få städer/platser som överträffar charmiga Västervik i livskvalité.

Du har säkert fler frågor så ring mig gärna…

Ansvarig mäklare
Mikael Rehnman

För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen. Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.

TF

Trade Företagsförmedling

Trade Företagsförmedling

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  TF

  Trade Företagsförmedling

  Fråga Mäklaren

   TF

   Trade Företagsförmedling

   Trade Företagsförmedling

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer