Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Fastigheter till salu

Handelsfastighet med bra läge i Marnäs i Ludvika, fd ICA Supermarket.

 • ButikFastigheter
 • Plats: Ludvika - Dalarna
 • Area: 1619 m2
 • Butik: 1619 m2
 • Tomtarea: 2035 m2
 • Adress: Gamla Bangatan 34
 • Postnummer: 771 53

Beskrivning av Handelsfastighet med bra läge i Marnäs i Ludvika, fd ICA Supermarket.

Kontakta Norrbryggan AB för att erhålla en komplett försäljningspromemoria med beskrivning, förutsättningar och villkor.

Fastigheterna Gränsen 15 och 16 är belägna utmed genomfartsleden Gamla Bangatan i centrala Ludvika. Omkringliggande bebyggelse utgörs i huvudsak av bostäder. På de två fastigheterna ligger en byggnad som tidigare inrymde en ICA Supermarket. Hyresgästen flyttade 2017-12-31 och tomställde byggnaden. Lokalerna på 1 619 kvm är nu ledig för en köpare att nyttja själv i egen rörelse eller för uthyrning.

På fastigheterna finns två sammanbyggda byggnader som uppfördes 1980. Det har tidigare varit två hyresgäster, men nu senast disponerade ICA alla lokaler som livsmedelsbutik. Det är okänt vilket år man utförde sammanslagningen av lokalerna. Sammanslagningen utfördes genom att nedmontera mellanvägen mellan lokalerna. Här finns idag en pelarrad i en övrigt öppen och flexibel butikslokal. Kundentrén har varit i byggnadens nordöstra hörn mot Gamla Bangatan och kundparkeringen. I byggnadens bakkant finns kontors-/personalutrymmen samt inlastnings- och mindre lagerutrymmen.

Byggnaden är uppförd med stålstomme. Taket har troligtvis en stålstomme som är belagd med tätskikt av papp. Fasaderna består av en kombination av profilerade plåt och tegel. Fönstren består av en kombination av 2-glas och isolerglas träfönster. Grundläggningen består av betongplatta på mark.

Byggnaden värms upp via luftburen värme med förvärmning i fläktaggregat samt med elradiatorer. Byggnaden ventileras med mekanisk till och frånluft och kryotherm aggregat från 1980. Detta aggregat nyttjade bla värmen från kompressorer mm till butikens kyldiskar vilka idag är bortplockade. En köpare torde behöva se över och anpassa ventilations- och värmesystemen till ny användning.

Parkering som fastigheten nyttjar ligger på grannfastigheten Ludvika Gränsen 14, vilken ägs av Ludvika kommun. Nyttjandet regleras genom ett nyttjanderättsavtal.

Pris enligt anbud, säljes via AB

Tomas Berggren

Norrbryggan AB
 • Telefon: Visa nummer
 • Mobil: Visa nummer
Visa alla annonser från Norrbryggan AB

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/74128

  En sida av Corporate Classifieds AB