Om denna tjänst

Är du intresserad av att starta ett företag? Då kan det vara bra att undersöka om det redan finns en befintlig verksamhet att ta över. Helsingborg Business Region och Bolagsplatsen.se vill genom denna tjänst erbjuda dig att söka efter företag som är till salu i någon av Helsingborg Business Regions 10 samarbetskommuner. Under de närmaste åren står 1000-tals företag i Skåne inför ett generationsskifte och genom detta samarbete vill vi synliggöra dessa företag och därmed öka möjligheten att hitta en köpare till verksamheten.

Tänk på att det är viktigt att ta hjälp av en rådgivare när du ska köpa eller sälja ett företag. Här har vi samlat företagsförmedlare som kan hjälpa dig med denna process.

Om du har frågor om denna tjänst eller vill ställa någon annan fråga är du välkommen att kontakta oss.

Bolagsplatsen.se
info@bolagsplatsen.se
08-660 46 60

Om Bolagsplatsen.se

Corporate Classifieds AB äger och driver Bolagsplatsen.se, Sveriges största oberoende marknadsplats på Internet för företagsöverlåtelser och andra bolagsrelaterade transaktioner. På Bolagsplatsen.se erbjuds besökare att köpa eller sälja företag, söka kapital, delta i nyemissioner, ansluta till en franchisekedja, leta efter lediga lokaler, fastigheter till salu och konkursbon. Vi erbjuder våra kunder ett säkert och konfidentiellt sätt att annonsera.