Företag till salu!

Här kan du kostnadsfritt annonsera om tillverkningsföretag till salu, tjänsteföretag till salu, restaurang till salu, café till salu, butik till salu, hotell till salu m fl. och dessutom söka bland alla företag till salu i Upplands Väsby kommun, få information om generationsskiften samt kontaktinformation till olika typer av rådgivare.

Använd sökformuläret ovan och sortera på bransch, stadsdel, omsättning, resultat m.m.

I menyn till vänster kan du registrera dig för Bolagsplatsens bevakningstjänst och få ett mail var gång vi får in ett objekt som motsvarar dina önskemål.

Ibland behöver du även tillstånd för att driva ditt företag
Har du frågor kring tillstånd i Stockholm kan du kontakta företagslotsen på Stockholm Business Region.

Är ditt företag till salu?
Företag i Upplands Väsby kommun erbjuds genom detta samarbete att helt utan kostnad marknadsföra sitt företag till salu på kommunens marknadsplats i samarbete med Bolagsplatsen.se. Om du dessutom önskar annonsera ditt företag till salu på Sveriges största marknadsplats för företagsöverlåtelser - Bolagsplatsen.se använder du detta registreringsformulär.

För registrering och uppdatering av objekten ansvarar Bolagsplatsen.se

Annonsera kostnadsfritt på Upplands Väsby kommun genom att använda detta registreringsformulär.

Denna sida upprättas i samarbete med www.bolagsplatsen.se, klicka på länken för att se övriga företag till salu i hela landet.

 

Bolagsplatsen.se och Upplands Väsby kommun vill genom denna sida erbjuda företagare med verksamhet i Upplands Väsby att helt utan kostnad annonsera sitt företag till salu på kommunens marknadsplats i samarbete med Bolagsplatsen.se och på Bolagsplatsen.se enligt gällande prislista. Under de närmaste åren står 10 000-tals företag i Sverige inför ett generationsskifte och målet genom detta samarbete är att synliggöra dessa företag för en större publik och därmed öka möjligheten att hitta en köpare till verksamheten. Annonsera inom kategorierna tjänsteföretag till salu, tillverkningsföretag till salu, handelsföretag till salu, byggföretag till salu, restaurang till salu, butik till salu, café till salu, frisörsalong till salu, hotell till salu.