Annonsera ditt företag till salu

Som företagare i Linköping erbjuds du genom detta samarbete att annonsera utan kostnad på kommunens marknadsplats i samarbete med Bolagsplatsen.se samt på Bolagsplatsen.se enligt gällande prislista. Annonsera inom kategorierna tjänsteföretag till salu, tillverkningsföretag till salu, handelsföretag till salu, byggföretag till salu, restaurang till salu, butik till salu, café till salu, frisörsalong till salu, hotell till salu.

Vill du få mer information om att annonsera?
Fyll i dina uppgifter, klicka sedan på "Skicka uppgifter" så tar Bolagsplatsen.se's personal kontakt med dig inom kort. Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt.

Fält markerade med * är obligatoriska.


 

Bolagsplatsen.se och Linköping kommun vill genom denna sida erbjuda företagare med verksamhet i Linköping att helt utan kostnad annonsera sitt företag till salu på kommunens marknadsplats i samarbete med Bolagsplatsen.se och på Bolagsplatsen.se enligt gällande prislista. Under de närmaste åren står 10 000-tals företag i Sverige inför ett generationsskifte och målet genom detta samarbete är att synliggöra dessa företag för en större publik och därmed öka möjligheten att hitta en köpare till verksamheten. Annonsera inom kategorierna tjänsteföretag till salu, tillverkningsföretag till salu, handelsföretag till salu, byggföretag till salu, restaurang till salu, butik till salu, café till salu, frisörsalong till salu, hotell till salu.