Bevakningstjänst

Vi vill spara din tid! Med hjälp av denna helt kostnadsfria funktion kan du få ett mail varje gång det publiceras annonser på företag till salu som passar dina sökkriterier.

För att lägga in en bevakning krävs det att du är medlem hos Bolagsplatsen.se. Att bli medlem tar bara ett par minuter och är helt kostnadsfritt.

Du är alltid välkommen att kontakta oss ifall du har frågor.

Bli medlem

 

Bolagsplatsen.se och Linköping kommun vill genom denna sida erbjuda företagare med verksamhet i Linköping att helt utan kostnad annonsera sitt företag till salu på kommunens marknadsplats i samarbete med Bolagsplatsen.se och på Bolagsplatsen.se enligt gällande prislista. Under de närmaste åren står 10 000-tals företag i Sverige inför ett generationsskifte och målet genom detta samarbete är att synliggöra dessa företag för en större publik och därmed öka möjligheten att hitta en köpare till verksamheten. Annonsera inom kategorierna tjänsteföretag till salu, tillverkningsföretag till salu, handelsföretag till salu, byggföretag till salu, restaurang till salu, butik till salu, café till salu, frisörsalong till salu, hotell till salu.