Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Nyemissioner

Investera i betalsektorn - kortinlösare. Unik process, expansionsfas

 • Tjänster
 • Plats: Stockholm
 • Kapitalbehov: 20-50 Mkr

Beskrivning av Investera i betalsektorn - kortinlösare. Unik process, expansionsfas

INVESTMENT PROPOSAL
Investeringsobjektet (nedan kallat ”bolaget”) är ett nordiskt betalningsinstitut, verksamt som kortinlösare (acquirer) och med tillstånd att operera inom hela EU. Bolaget är ”principal members” av VISA och Mastercard.

Bolaget erbjuder betallösningar för e-handlare inom Europa. Bolaget är innovativt och dess processer bygger på senaste teknik. Bolaget har gjort e-handelsbetalning enklare, mer innovativt, mer säkert och inte minst mer kostnadseffektivt. Bolaget är ungt och i en expansionsfas där nytt kapital erfordras för nästa steg i deras planerade utveckling. Bolaget erbjuder investerare att teckna aktier till en värdering av € 4 000 000 (48 000 aktier). Minsta post är € 140 000 (minst 2 000 aktier). Innan emission finns 77 000 aktier utställda.


MARKNADSPOTENTIAL
Köpmönstren har förändrats och e-handeln är den kanal som växer mest och kommer så göra under överskådlig tid. Vi kan se samma mönster i hela Europa, och för den delen i hela i-världen. E-handeln med varor i Sverige omsatte 42,9 miljarder SEK 2014, och stod därmed för 6,4 % av den totala omsättningen inom svensk detaljhandel. Under 2014 så betalades 37% av köpen via svensk e-handel med kontokort/kreditkort, och andelen har ökat med några procent senaste åren (källa: HUI). Marknaden för kortbetalning via e-handel var således 2014 i Sverige lika med 15,9 miljarder SEK. Den europeiska e-handeln omsatte 2014 cirka 260 miljarder € och en uppskattning är att 35% av betalningarna skedde via debet/kreditkort.

KAPITALBEHOV: 2-40 MSEK

Kenneth Westerdahl

A3 Företagsförmedling i Stockholm
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från A3 Företagsförmedling i Stockholm
Denna företagsmäklare är medlem i:
Sveriges Företagsmäklares Riksförbund

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/67042

  En sida av Corporate Classifieds AB