Annons

Ny vd för Bolagsplatsen.se

Från och med 1 september kommer Per Närstad att verka som vd för Bolagsplatsen.se som ingår i Corporate Classifieds AB:s koncern.  

Per Närstad, 33 år, kommer närmast från TV4 Gruppen där han under 1,5 år arbetat med strategisk affärsutveckling samt bolagsinvesteringar. Dessförinnan har han arbetat i investeringsteamet på riskkapitalbolaget Varenne under fyra år med fokus på investeringar i mindre och medelstora företag. Per Närstad har stor erfarenhet av bolagsstyrning, bolagsstrategi samt strategisk affärsutveckling främst inom mindre tillväxtbolag.

Det känns väldigt spännande och inspirerande att ta mig an denna utmaning. Tillsammans med övriga teamet ska vi nu fortsätta att utveckla bolagets tjänster för att ge maximalt värde till såväl kunder, annonsörer och samarbetspartners. Jag ser en stor potential i bolagets tjänster och med rätt fokus har vi en spännande expansiv tid framför oss” säger Per Närstad. 

Per har de rätta kvalifikationerna att ytterligare stärka bolagets position som ledande inom relationsskapande mellan köpare och säljare av bolag, tillgångar och rättigheter samt parterna i hyresavtal. Bolagen har mycket bra befintlig organisation som skapat en god grund för snabb expansion och breddning av tjänsterna, nu är även kaptenen på plats” säger styrelseordförande för Corporate Classifieds, Peter Brodén. 

Vi alla på Bolagsplatsen.se ser fram emot ett samarbete och önskar honom välkommen till oss i höst.

En sida av Corporate Classifieds AB