Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Franchise/Agenturer

Veterankraft söker franchisetagare

 • Tjänsteföretag
 • Plats: Sverige, Kalmar, Gävle - Gävleborg, Halmstad - Halland, Helsingborg - Skåne, Umeå - Västerbotten, Sundsvall - Västernorrland, Göteborg - Västra Götaland, Trollhättan - Västra Götaland, Linköping - Östergötland
 • Egen insats: 125 tkr

Beskrivning av Veterankraft söker franchisetagare

Vi växer så det knakar och söker en driven Entreprenör och Franchisetagare som vill bli vår nya samarbetspartner i ett unikt och framgångsrikt koncept.

Just nu söker vi en franchisetagare till följande orter
Halmstad, Helsingborg, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Karlstad, Kalmar, Växjö, Gävle, Linköping, Umeå, Trestad, Sundsvall.

Veterankraft är ett tjänste- och bemannings företag. Våra värdeord är Professionalism, Engagemang, Gemenskap och Glädje. Tjänsterna utförs via företagets Franchisetagare där delaktighet, engagemang och påverkan avspeglar sig i företagets kundnöjdhet.

Veterankraft hyr ut veteraner, dvs avtalspensionärer och ålderspensionärer, till privatpersoner, företag, föreningar och kommuner/landsting genom lokal närvaro med närhet till slutkund och veteraner. Vårt mål är att ha marknadens nöjdaste kunder och veteraner genom snabbaste tillsättningen av uppdrag, marknadens snabbaste uppföljning av kunder och veteraner.

Vår vision är att alla pensionärer skall ha möjlighet till ett arbete på egna villkor. Idag har vi 30 lokalkontor från Luleå i norr till Malmö i söder. Vårt huvudkontor ligger i Danderyd norr om Stockholm.
Veterankraft etablerades hösten 2009 och har utnämnts av tidningen Dagens Industri till Gasellföretag varje år sedan 2014, som ett Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag.

Som Franchisetagare driver du och utvecklar din lokala verksamhet i ett eget geografiskt område. Din egen insats, ambition, drivkraft och vilja avspeglar sig i ditt resultat och utveckling. Vi tror att du har en klar vision och tanke på hur du både ska bedriva din lokala verksamhet och hur den ska utvecklas genom ditt entreprenörskap.

Veterankraft hjälper dig som Franchisetagare att både komma igång och utvecklas. Du får en grundläggande introduktion och fortlöpande utbildning i vårt koncept och i branschen. Vi utvecklar fortlöpande vår utbildning så att den anpassas efter våra Franchisetagares olika förutsättningar.

Som Franchisetagare i Veterankraft får du tillgång till vårt affärssystem och hemsida. Stöd och hjälp i din lokala marknadsföring. Ta del av vår samlade kunskap från 30 lokala marknader. Veterankraft ger dig full administrativ support, centralt sköter vi lönehantering och fakturering så att du som franchisetagare kan ägna all tid och kraft på att bygga upp din lokala verksamhet genom att ta hand om dina veteraner och kunder.

Som franchisetagare i Veterankraft kommer du igång med din verksamhet från dag ett.

Personliga egenskaper
Du har en entreprenöriell ådra och gillar försäljning och att göra affärer. Du brinner för vår affärsidé och vision och vill vara del av ett team som tillsammans supportar varandra för att nå en gemensam framgång.

Du har vana av att jobba nära dina kunder, är stresstålig och förstår innebörden av att driva och utveckla din egen verksamhet.

Som person tycker du om att jobba för människor där din sociala förmåga tillsammans med din yrkesstolthet kommer fram där förmågan att kunna kommunicera och skapa trovärdighet är viktig. Du är centrum för positiv energi och har en hög servicegrad.

Är du både intresserad och beredd att satsa på dig själv så tveka inta att ta kontakt!

Mer information kan ges av vår VD Peter Ahlberg via telefon eller nedanstående kontaktformulär.

Peter Ahlberg

 • Telefon: Visa nummer

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/9815

  En sida av Corporate Classifieds AB