Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Franchise/Agenturer

Vatten av högsta kvalitet - bli din egen chef i en framtidsbransch

 • Tjänsteföretag
 • Plats: Karlskrona - Blekinge, Ronneby - Blekinge, Gotland - Gotland, Gävle - Gävleborg, Hudiksvall - Gävleborg, Halmstad - Halland, Kungsbacka - Halland, Jönköping - Jönköping, Kalmar - Kalmar, Luleå - Norrbotten, Malmö - Skåne, Helsingborg - Skåne, Kristianstad - Skåne, Umeå - Västerbotten, Göteborg - Västra Götaland, Uddevalla - Västra Götaland, Borås - Västra Götaland, Lidköping - Västra Götaland, Skara - Västra Götaland, Skövde - Västra Götaland, Falköping - Västra Götaland
 • Egen insats: 100-250 tkr

Beskrivning av Vatten av högsta kvalitet - bli din egen chef i en framtidsbransch

Om bolaget
JMS Vattenrening har sedan 1994 levererat driftssäkra vattenreningslösningar med enkelhet och kvalitet. Vårt koncept är enkelt och gör det möjligt för flera att få ett friskt vatten i kranen. Idag finns vi på ett tjugotal orter över hela landet med huvudkontor i Örebro. Här finns lager, marknadsavdelning och försäljningsorganisation som stöd och hjälp till våra franchisetagare.

Marknad
2,4 miljoner permanent- och fritidsboende i Sverige är idag beroende av enskild vattenförsörjning. Ca 80 procent av dessa har behov av vattenrening i någon form. Med en årlig försäljning i branschen på ca 10-12000 sålda vattenfilter och lika många borrade nya brunnar varje år, är den obearbetade marknaden för vattenrening enorm. Lägg där till människors ökade intresse för den pågående miljöförstöringen och dess effekter på vårt dricksvatten.

Vi söker dig som vill:
Vara en del av JMS-familjen. Du vill hjälpa människor att få ett vatten av hög kvalitet. Du vill driva ett eget bolag inom en lönsam koncern och jobba mot samma mål som dina övriga kollegor i kedjan. Du blir det naturliga valet för alla som söker en lösning för sin privata vattenrening just på din ort.

Vi ger dig all kunskap du behöver kring vattenrening. Din primära uppgift blir att sälja JMS Vattenreningssystem till nya kunder på din tilldelade marknad/distrikt. Vi vet att det i din region finns goda möjligheter för en god lönsamhet och fler nya arbetstillfällen.

Franchising är en företagsform som växer. Fler och fler ser nyttan av att samarbeta. Som franchisetagare får Du ta del av en redan fungerande verksamhetsidé, Du får utbildning och hjälp med marknadsföring bland annat.

Bra dricksvatten är en livsnödvändighet. Även i vårt land ökar behovet av vattenrening. Din primära marknad som franchisetagare och egen företagare för JMS Vattenrening är enskilda hushåll som har sin vattenförsörjning från egna brunnar. Vi ställer höga krav på din förmåga att driva företaget. Du kommer att företräda ett av marknadens bästa vattenreningssystem.

Aktuella orter för nyetablering (i bokstavsordning)
1. Borås
2. Falköping
3. Gävle
4. Göteborg
5. Halmstad
6. Helsingborg
7. Hudiksvall
8. Jönköping
9. Kalmar
10. Karlskrona
11. Kristianstad
12. Kungsbacka
13. Lidköping
14. Luleå
15. Malmö
16. Ronneby
17. Skara
18. Skövde
19. Uddevalla
20. Umeå
21. Visby

Tveka inte att kontakta oss för att höra mer om vårt koncept och dina möjligheter att bli en del av oss.

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt!

Roger Müntzing

JMS Vattenrening AB
Visa alla annonser från JMS Vattenrening AB

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/73304

  En sida av Corporate Classifieds AB