Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Franchise/Agenturer

Sushirullen söker partners i hela Sverige

 • Mat & dryck
 • Plats: Blekinge, Dalarna, Gotland, Gävleborg, Halland, Jämtland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Skåne, Stockholm, Södermanland, Uppsala, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västmanland, Västra Götaland, Örebro, Östergötland
 • Egen insats: 100-250 tkr

Beskrivning av Sushirullen söker partners i hela Sverige

Sushirullen är ett unikt koncept som kombinerar två populära segment, snabbmat och traditionell sushi. Resultatet är en unik och spännande produkt som fungerar bra till både lunch, mellanmål och middag men även till catering, event och festivaler.

Australiens national(snabb)mat Sushi hand roll eller Australian roll som de ofta kommit att kallas är Australiens nationella snabbmat. Namnet “Sushi hand roll” innebär att det är lätt att äta med handen. I Sverige kallar vi det helt enkelt för sushirullar.

Bakgrund
När vi kom i kontakt med detta fantastiska sushikoncept utomlands dröjde det inte länge innan vi blev frälsta entusiaster, en svensk lansering var ofrånkomlig. Vi kände oss förpliktigade, dels för vår egen skull men även för Stockholmarnas välmående att ta saken i egna händer. Sagt och gjort, planerna började smidas 2012 och drygt ett år senare öppnade vi vår första enhet på Drottninggatan.

Vi har expanderat snabbt och gått från 4 till 18 restauranger på endast 8 månader, varav 5 restauranger är i Finland. Nu söker vi områdesutvecklare och franchisetagare i både Sverige och utomlands.

Vill du veta mer?
Gör en intresseanmälan och ladda ner vårt franchiseprospekt

Kontaktperson
Mikael von Bargen
Development Manager

Mikael von Bargen

Sushirullen
Visa alla annonser från Sushirullen

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/72901

  En sida av Corporate Classifieds AB