Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Franchise/Agenturer

Starta din egna Western Saloon - bli franchisetagare till BullsEye Saloon

 • Mat & dryck
 • Plats: Sverige
 • Egen insats: 200 tkr

Beskrivning av Starta din egna Western Saloon - bli franchisetagare till BullsEye Saloon

BullsEye Saloon är en modern Bar & Western inspirerat restaurangkoncept där god mat och dryck korsas med spännande möten i loungesoffor och på mindre dansgolv.

Idén på ett nytt koncept och en riktigt het amerikansk westernrestaurang föddes 2014 av krögarbröderna Sandro och Danijel. Den enda frågan bröderna ställde sig var, varför hade ingen redan gjort det?

Under några veckor växte idén och konceptet fram och våren 2015 startades och öppnade första Bulls Eye Saloon restaurangen i Lidköping vilken blev en succé. Bulls Eye Saloon kedjan växer för varje kvartal både med egna och med franchise enheter.

Vi söker nu drivna entreprenörer som vill vara en Bulls i ett vinnande koncept.

Vi är alla delaktiga i och ansvariga för Bulls Eye Saloons framgång. Som franchisetagare är du en del av en familj där allt du gör påverkar gästens bild av Bulls Eye Saloon.
Med den insikten är det inte så svårt att förstå varför det är viktigt att följa vissa riktlinjer så att våra gäster känner igen sig när de besöker Bulls Eye Saloon, oavsett vilken stad de är i.

Det gäller allt från inredning och kommunikation till bemötande från personalen. Bulls Eye Saloon konceptet är vårt mest värdefulla konkurrensmedel och därför är det vårt gemensamma ansvar att vårda och respektera det.

Som franchisetagare inom Bulls Eye Saloon ska du driva din verksamhet på eget ansvar, såväl ekonomiskt som juridiskt. Du betalar en inträdesavgift för rätten att ingå i Bulls Eye Saloon. När väl restaurangen är igång betalar du som franchisetagare en månatlig serviceavgift till Bulls Eye Saloon Franchise som är beräknad på restaurangens nettoomsättning på mat och dryck. Månadsavgiften är till för att täcka de omkostnader som Bulls Eye Saloon Franchise har för att löpande kunna ge tjänster och service till samtliga franchisetagare.

Vill du också bli en Bulls Eye Saloon? Fyll i en intresseanmälan så skickar vi mer information till dig!

Läs mer här

Danijel Reljanovic

BullsEye Saloon
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från BullsEye Saloon

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/69944

  En sida av Corporate Classifieds AB