Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Franchise/Agenturer

Seniorbemanning mot privat- & företagsmarknaden

 • Tjänsteföretag
 • Plats: Sverige, Blekinge, Dalarna, Gotland, Gävleborg, Halland, Jämtland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Skåne, Stockholm, Södermanland, Uppsala, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västmanland, Västra Götaland, Örebro, Östergötland
 • Egen insats: 75 tkr

Beskrivning av Seniorbemanning mot privat- & företagsmarknaden

Alert Senior erbjuder bemanningslösningar för både privatpersoner som t ex. flyttstädning, fönsterputsning, hantverkstjänster, måleri, städning, tapetsering och trädgårdstjänster och till företag som anlitar oss som en extern resurs inom en rad olika områden. All vår personal är avtals- eller ålderspensionärer, har lång arbetslivserfarenhet, hög kompetens och arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Marknaden för tjänster med rot-&rut-avdrag växer kraftigt och tillgången på motiverade seniorer som vill dryga ut sin pension med extra arbete har aldrig varit bättre.

Alert Senior söker franchisetagare
Alert Senior växer och söker driftiga, engagerade och serviceinriktade personer som vill arbeta som egna företagare på ett eget distrikt. Våra upptagningsområden är idag Båstad, Enskede, Farsta, Helsingborg, Höganäs, Västerås, Årsta, Ängelholm och vi planerar nu att öppna nya distrikt runt om i Sverige.

Genom att bli franchisetagare till Alert Senior tar du del av ett färdigt koncept vilket gör att du kan fokusera på din verksamhet. För att bli franchisetagare i Alert Senior betalar du en startavgift, hälften av denna avgift återbetalas i form av lokal marknadsföring i ditt distrikt. Detta är viktigt för att din startsträcka ska bli så kort som möjligt. Denna franchiseform som Alert Senior erbjuder är förknippad med låg risk och omedelbar vinst på alla dina utförda arbeten redan från start. Fördelen med att anställa pensionärer är många som t ex. lägre arbetsgivaravgift, timanställning, yrkesstolhet och hög kompetens. Många kunder väljer oss mycket på grund av detta.

Är du vår nästa franchisetagare?
Som franchisetagare till Alert Senior driver du ett eget lokalt distrikt och vi erbjuder tillgång till marknadsföringsmaterial, avtal, synlighet på vår optimerade hemsida, support, stöd, administrativa system för att hantera tidsplanering och fakturering. Du träffar dessutom andra franchisetagare regelbundet för erfarenshetsutbyte.

Din egen insats, ambition och drivkraft är saker som påverkar utvecklingen och resultatet i din verksamhet. För att lyckas som franchisetagare till Alert Senior är det viktigt att du är entreprenöriell, noggrann, administrativ och framförallt tycker du om att jobba med människor. En fördel, men inte ett krav, är att du har erfarenhet av att driva företag sedan tidigare.

Läs mer om oss här.
Du kan även läsa om bakgrunden till Alert Senior genom att klicka här

Kontakta Niclas Ohlsson VD
Vi ser fram emot att höra av dig!

Niclas Ohlsson

 • Telefon: Visa nummer

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/66559

  En sida av Corporate Classifieds AB