Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Franchise/Agenturer

Pensionärspoolens söker fler dedikerade franchisetagare.

 • Tjänsteföretag
 • Plats: Sverige
 • Egen insats: 150 tkr

Beskrivning av Pensionärspoolens söker fler dedikerade franchisetagare.

Just nu ökar trycket i samhället på Pensionärspoolens tjänster, både från befintliga områden samt från områden vi ej är etablerade i. Områden som vi idag ser som mest intressanta är Norrköping, Kalmar, Västerås, Eskilstuna, Örebro, Uppsala, Gävle samt vissa områden i Stockholm.

Pensionärsbemanning är något som ökar i popularitet i samhället för varje år. Våra kunder är allt från privatpersoner som vill ha hjälp med diverse tjänster i hemmet till företag, föreningar och kommuner som vill ha någon form av bemanningshjälp. Privatpersoner vill ofta ha hjälp med måleri, snickeri, trädgård och städ som exempel.

Vi har funnits på marknaden sen 2009 och är idag etablerade i över 60 kommuner i Sverige. Konceptet är alltså inget nytt och vi bygger verksamheten kring våra värdeord som är, Personligt, Tryggt och Resultatorienterat. Vi är nämligen ett företag som ej vill arbeta med opersonliga kontakter med varken personal eller kunder. Vi tror nämligen på den personliga kontakten, för det skapar trygghet för personal och kund, vilket genererar ett bra resultat för kunden. Det är nyckeln till vår framgång.

Våra pensionärer som vi anställer blir timanställda och kan därmed jobba på sina villkor, detta ger kunderna en flexiblare lösning än vad många vanliga företag kan ge. Trygghet och flexibilitet är något som vi märker efterfrågas i samhället, främst när det kommer till bemanningsbranschen.

Att vara franchisetagare inom Pensionärspoolen är en möjlighet där man får vara sin egen chef, äga sitt eget företag, samtidigt som man har kollegor via andra franchisetagare att samarbeta och utvecklas med.

Pensionärspoolen ägs och drivs av Claes Olausson och Anders Eriksson, som båda startade som franchisetagare under 2009. De har båda stora verksamheter och delar gärna med sig av sina erfarenheter. Pensionärspoolen har även en styrelsegrupp där franchisetagarna har en representant med, bara för att säkerhetsställa att verksamheten utvecklas i den riktningen som är bäst för kedjan. Det skapar även en väldigt öppen och transparent kedja.


Fördelar med Franchise i Pensionärspoolen:
· Du får tillgång till strukturer, koncept och en lyckad affärsidé.
· Du får hjälp med att driva konceptet mot nya framgångar.
· Du har tillgång till stöd & utveckling inom området.
· Du får ta eget ansvar och möjlighet att driva och utveckla verksamheten på egen ort.
· Du får tillgång till en egen hemsida och support.
· Du får tillgång till vårt intranät för intern kommunikation och support
· Du får individuell coachning som leder till framgång i din roll som franchisetagare.

Är du intresserad av att bli franchisetagare, kontakta oss!

Anders Eriksson

Pensionarspoolen
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från Pensionarspoolen

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/70218

  En sida av Corporate Classifieds AB