Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Franchise/Agenturer

FemtioFemPlus söker franchisetagare

 • Tjänsteföretag
 • Plats: Sverige, Karlskrona - Blekinge, Halmstad - Halland, Varberg - Halland, Solna - Stockholm, Lidingö - Stockholm, Eskilstuna - Södermanland, Västerås - Västmanland, Borås - Västra Götaland, Örebro - Örebro
 • Egen insats: 0-100 tkr

Beskrivning av FemtioFemPlus söker franchisetagare

Vill du bli normalframgångsrik? Det vill inte vi!

FemtioFemPlus är ett framgångsrikt franchiseföretag som erbjuder bland annat städning, trädgårdsarbete och renoveringar hos privatpersoner, företag och kommuner. Vi har blivit tilldelade Dagens Nyheters Gasellpris de senaste tre åren på grund av snabb organisk tillväxt. Detta har möjliggjorts av ett bra koncept och kompetenta franchisetagare och medarbetare som dagligen levererar tjänster med hög service till konkurrenskraftiga priser, vilket resulterar i många nöjda och återkommande kunder!

Nu söker vi dig som vill bli mer än normalframgångsrik, som söker det bästa franchise-alternativet på marknaden och som har förmågan att känna igen en riktigt lönsam möjlighet när den dyker upp! Följ med på vår framgångsresa!

Varför är vårt koncept så bra?
Vi anlitar främst seniorer över 55 år – en arbetskraft med många fördelar, mycket arbetsmoral och kunskap. För många seniorer är det inte bara att dryga ut kassan som lockar – de flesta uppskattar även gemenskapen, uppskattningen, meningsfullheten och friheten som arbetet innebär!

FemtioFemPlus grundades 2009 och finns nu på över 80 orter. Vi har finslipat vårt koncept och samlat på oss massor av erfarenhet. För oss är det viktigt att kunna erbjuda tjänster som underlättar för kunderna efter just deras behov. Därför vet vi vad som är viktigt för våra kunder i våra olika målgrupper, samt hur och när vi bäst når ut till dem. Dessutom växer användningen av RUT-tjänster och intresset för att ta hjälp i hemmet av erfarna, trevliga och pålitliga seniorer är stort!

Varför är vi det bästa alternativet för dig?
FemtioFemPlus är en stor, stabil och lönsam verksamhet. Vårt erbjudande ger dig minimal administration och maximal möjlighet att skapa långsiktiga kund- och medarbetarrelationer, för att du ska få en snabb tillväxt. Hos oss tar du del av erfarenhetsutbyte och gemenskap i ett stort nätverk med skickliga företagare. Våra franchisetagare och vi som franchisegivare samarbetar kontinuerligt för att utveckla och förbättra verksamheten och stärka varumärket.

Du arbetar främst med:
Rekrytering: att hitta och anställa riktigt bra medarbetare är en kärnfråga i verksamheten. Vi erbjuder tips, inspiration, stöd och erfarenhetsutbyte – så att du enkelt fångar in dina toppmedarbetare!

Marknadsföring: vi stöttar dig med kunskap, erfarenhet, professionellt marknadsföringsmaterial samt en smidig webbsajt som rankas högt i alla sökmotorer. Då kan du locka kunder och se till att relationen blir långvarig.

Den dagliga verksamheten: du bestämmer vilka tjänster du vill satsa på, och det är ditt jobb att ta emot uppdrag och tilldela lämplig medarbetare. Vi stöttar med instruktioner gällande t.ex. introduktion för nya medarbetare eller arbetsmiljö, samt finns tillgängliga för handledning så att du enkelt kan ta hand om dina medarbetare och kunder på bästa sätt.

Detta avlastar vi dig med:
• Lönehantering och HR-administration.
• Momsredovisning och reglering av RUT och ROT med skattemyndigheten.
• Gratis professionell säljcoaching två gånger per år.
• Ansvarsförsäkring och rättsskydd som även omfattar dig som franchisetagare.
• Instruktioner och handledning kring arbetsmiljö.
• Webbsajt, e-postadresser och marknadsföringsmaterial.
• Kollektivavtal.
• Systemstöd – smidiga och specialframtagna system för allt från bokning till fakturering.

Starta ett framgångsrikt och uppskattat företag du också!


Låter detta som ett intressant koncept för dig?
Välkommen med en intresseförfrågan för att bli franchisetagare till Femtiofemplus!

Kommentar

För mer information, använd nedanstående kontaktformulär.

Gustaf Heverius

 • Telefon: Visa nummer

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/62568

  En sida av Corporate Classifieds AB