Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Franchise/Agenturer

Bobby Store söker franchisetagare!

 • Butiker & Handel
 • Plats: Sverige
 • Egen insats: 250-500 tkr

Beskrivning av Bobby Store söker franchisetagare!

Om oss
Vårt affärskoncept riktar sig till hela familjen men barn ligger oss extra varmt om hjärtat och vi satsar mer och mer på leksaker, barnkläder och sänglinne. Marknaden är enormt expansiv och det sortiment vi representerar idag är mycket konkurrenskraftigt. Exempel på produkter vi har i vårt sortiment just nu kan Du hitta på www.bobbystore.se.

Vi har valt att arbeta under ett enkelt företagsnamn som folk kommer ihåg. Vi sköter logistik, inköp, utbildning, nationell marknadsföring m.m. och vi strävar efter effektivitet, låga kostnader, minsta möjliga administration.

Vem vi söker?!
Vi söker en person som gärna har viss erfarenhet från butikshandel och har känsla för vårt sätt att köpa och sälja produkter. Du är också en beslutsam person som kan ta snabba beslut eftersom vi ofta jobbar med tillfälliga partier där vi måste bestämma oss snabbt. Du ordnar en lokal på ca 150 kvm sen kommer lastbilen. Vi är med på resan och hjälper dig i mål.

Samarbetet bygger på ett traditionellt franchiseavtal och ett seriöst samarbete mellan jämlika affärsmän/kvinnor. Vi debiterar låga royaltys och avgifter samt en låg anslutningsavgift. Konceptet passar utmärkt som familjeföretag eller med en kompanjon. Vi har nyligen öppnat en ny butik i Nyköping och fler är på gång. Vi räknar med att kunna ansluta ytterligare 5 lokala butiker under 2017. Är du en av dem?

Kontakt sker via intresseanmälan

Bobby Store

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/69242

  En sida av Corporate Classifieds AB