Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Franchise/Agenturer

Bli franchisetagare för Astmahälsan på din hemort

 • Vård & omsorgTjänsteföretag
 • FriskvårdHälsa & Skönhet
 • Plats: Blekinge, Dalarna, Gotland, Gävleborg, Halland, Jämtland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Skåne, Stockholm, Södermanland, Uppsala, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västmanland, Västra Götaland, Örebro, Östergötland
 • Egen insats: 500 tkr

Beskrivning av Bli franchisetagare för Astmahälsan på din hemort

Erbjudande att bli franchisetagare för Astmahälsan för etablering av ett Astmacenter på din hemort.

Under tidiga hälften av 1900-talet kom folklivsforskare fram till att människor som arbetade i saltgruvor var mindre benägna att drabbas av astma, allergi och andra luftrörsbesvär. Vid närmare studier fann man att det speciella mikroklimatet i gruvorna innehöll mineralsalter som är mycket välgörande för lungor och slemhinnor. Detta har lett till att människor med luftvägsproblematik i bl.a. Tyskland, Österrike och Ungern får vistas i saltgruvor för lindring av sina symtom. I Sverige har vi inte haft tillgång till denna möjlighet till helt naturlig saltgruvebehandling.

Tillsammans med läkare vid kliniken för astmarehabilitering i Debrecen har det ungerska företaget AREC utvecklat en maskinell utrustning som kan bearbeta gruvsaltet från utvalda gruvor, så att man på konstgjord väg kan återskapa den naturliga gruvans unika klimat. Denna utveckling har lett fram till att AREC kunnat lansera den s.k. Saltgruvemetoden i södra Europa.

I Sverige har AREC valt att anlita Granitstaden AB som ägs och drivs av Josef Bukk för att genom Astmahälsan introducera metoden i större skala. Astmahälsan och Saltgruvemetoden fanns redan under 1990-talet på Dr Lars Otto Nagys klinik i Göteborg med nöjda patienter och omvittnat goda behandlingsresultat.

Genom ett nätverk av terapeuter avser Astmahälsan nu i ett franchiseupplägg med astmacentra ge svenska astma- och allergisjuka och KOL-patienter över hela landet genom Saltgruvemetoden en möjlighet att andas lättare och en chans till en bättre fungerande vardag.

Erbjudandet

Ett unikt sätt att hjälpa
Vill du hjälpa andra till bättre hälsa? Vill du starta eget? Du kan med Saltgruvemetoden enkelt starta en franchiseverksamhet och få ditt helt egna Astmacenter. Du får hela konceptet inklusive utbildning. Astmahälsan hjälper dig med starten på din ort.

Franchise
Genom att bli franchisetagare får du tillgång till licens, kunskap, material och den utrustning du behöver. Du behöver själv ordna med en lokal med lämplig ytdisposition och möblering.

Förkunskaper
Du behöver inga egentliga förkunskaper. Dina klienter har en ansvarig behandlande läkare. Det du tillhandahåller är ett helt naturligt komplement till ordinarie behandling. Behovet är stort, vilket du säkert redan noterat om du har personer i din omgivning med astma- eller allergisjukdom eller KOL.

För mer information, kontakta Kent Olsson på Exitpartner via nedanstående kontaktformulär.

Kent R Olsson

Exitpartner Göteborg
Visa alla annonser från Exitpartner Göteborg

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/70298

  En sida av Corporate Classifieds AB