Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Tvättson ett hushållstvätteri

 • Kemtvätt & skrädderiTjänsteföretag
 • Plats: Göteborg - Västra Götaland
 • Grundat: 2014
 • Omsättning: 0,5 Mkr
 • Resultat: Vinst
 • Flyttbart företag: Ja

Beskrivning av Tvättson ett hushållstvätteri

Tvättson är en hushållstvättjänst som är tillgänglig i Göteborgs kommun. Vi erbjuder upplockning, tvättning och återlämning inom 48 timmar. Kunden placerar sin order på vår internetportal och får en sms-påminnelse innan vi åker dit. Vi fokuserar endast på hushållstvätt och utför ingen kemtvätt i vår verksamhet. Våra kunder är främst privatpersoner men vi erbjuder även våra tjänster till företag.

Tjänsten är online-baserad och kan därför användas i alla städer i Sverige. Väldigt enkel implementering för företag som redan driver ett tvätteri idag och vill öka sin digitala närvaro. Företaget startades 2014 och har fokuserat på digitalisering av tvätterier. Gällande SEO har vi topplacering på Google gällande nyckelordet ”Tvätteri”.

Finns starkt intresse från potentiella kunder att verksamheten skall starta i Stockholm. Vi har endast marknadsfört företaget en gång med Facebook-annonsering och fick bra respons. Därav kommer vi fram till slutsatsen att med en mindre marknadsföringsbudget kan företaget växa inom Göteborg.

Vi tror själva starkt på affärsidén Tvättson men orsaken till att vi vill sälja bolaget är att vi driver ett annat företag parallellt som är tidskrävande. Vi har inte tiden att utveckla båda verksamheterna hand i hand.

Tillgångar

Varumärket:
Facebook-konto,
Instagram-konto,
Domännamn,
Epost-adresser.

Hemsidan:
E-betalningssystem,
orderläggningssystem,
sms-påminnelsesystem.

Maskintillgångar:
14 st tvättmaskiner,
3 st torktumlare,
2 st luftavfuktare,
1 st strykjärn,
1 st mangel.

Ekonomisk utveckling

Övrigt

Ni som köpare har möjlighet att välja bland de olika alternativen som är nämnda i den bifogade pdf-filen om vad som skall ingå i inkråmet. D.v.s. att det finns möjligheten att köpa varumärket och hemsidan utan lokal och maskintillgångar.

För att komma i kontakt med ansvarig använd nedanstående kontaktformulär.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/70107

  En sida av Corporate Classifieds AB